Κληρονόμου Ιωάννα

Καραΐσκου 138 & Φιλελλήνων,
18536 Πειραιάς
+30 210 4522863

 

 

Αστραφτερό και υγιές χαμόγελο για το γάμο, από την Δρ. Ιωάννα Κληρονόμου στο κέντρο του Πειραιά!

Ενώ έχουν ορίσει  την ημερομηνία του γάμου τους,  οι περισσότερες νύφες (και γαμπροί) θέλουν να έχουν ένα αστραφτερό και υγειές χαμόγελο συνεπώς έχει έρθει η στιγμή για κάτι περισσότερο από έναν καθαρισμό δοντιών. Είναι ώρα να δείτε πώς η αισθητική οδοντιατρική μπορεί να σας βοηθήσει!
Το σημαντικό είναι να δείτε πως η λεύκανση δοντιών ή άλλες θεραπείες όπως οι όψεις πορσελάνης, θα ταιριάξουν στο πρόγραμμά σας, καθώς μπορεί να χρειαστεί κάποιος χρόνος να προετοιμαστείτε και να δείτε τα αποτελέσματα στις αστραφτερές σας φωτογραφίες με το νυφικό και τους αγαπημένους σας.  Η βασική συμβουλή-  μην το αναβάλετε!

Η έμπειρη χειρουργός  οδοντίατρος  Κληρονόμου Ιωάννα, απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Οδοντιατρικής και του Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών του τμήματος Οδοντικής Τεχνολογίας, θα χαρεί είτε να σας συμβουλεύσει είτε να σας λύσει από κοντά όποια απορία σας γύρω από το οδοντιατρικό σας ιστορικό.

Υπηρεσίες Οδοντιατρείου :

Το Οδοντιατρείο μας και όλο του το προσωπικό κατέχει εμπειρία στον κατάλληλο προγραμματισμό που απαιτείται για να έχετε εσείς και η οικογένειά σας το λαμπερό και υγιές χαμόγελο την ημέρα του γάμου σας. Η συμβουλή μας όπως είπαμε, είναι να επισκεφτείτε όσο το δυνατόν νωρίτερα το ιατρείο μας για μια ΔΩΡΕΑΝ εξέταση και διάγνωση.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα παρακάτω:

Τέλειο χαμόγελο την ημέρα του γάμου με αισθητική οδοντιατρική

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /