Γάμος στο ονειρικό μπαλκόνι της Santo Wines με φόντο το πιο διάσημο ηλιοβασίλεμα.

Ανταλλάξτε όρκους αιώνιας αγάπης σε ένα παραμυθένιο γαμήλιο σκηνικό. Ζήστε μια αξέχαστη γαστρονομική και οινική εμπειρία μεγάλων απολαύσεων.

 

Αν ονειρευτείτε την πιο ειδυλλιακή τοποθεσία για τον γάμο των ονείρων σας θα ήταν σίγουρα στη Σαντορίνη. Σε ένα μοναδικό μπαλκόνι όπως αυτό του Santo Wines με θέα που κόβει την ανάσα και φόντο το πιο διάσημο ηλιοβασίλεμα. Εκεί στα χρώματα του δειλινού, λίγο πριν ο ήλιος βουτήξει καυτός στον γαλάζιο ορίζοντα, σε ένα ασύγκριτο σκηνικό στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Οινοποιείου Santo Wines, ανταλλάξτε όρκους αιώνιας αγάπης με το άλλο σας μισό και ζήστε μια πρωτόγνωρη bridal εμπειρία ζωής και φιλοξενίας για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Μια ξεχωριστή εκλεπτυσμένη επιλογή όπου οι εκλεκτές γεύσεις των κρασιών και η ομορφιά της καλντέρας δημιουργούν μια μεθυστική ατμόσφαιρα πραγματικής ευτυχίας. Η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων Σαντορίνης, σας υποδέχεται σε έναν υπέροχο χώρο μοντέρνας αισθητικής και ένα ιδιαίτερα ρομαντικό περιβάλλον στο πιο όμορφο σημείο του νησιού. Οργανώστε μια παραμυθένια τελετή στο απόλυτο wedding spot όλoυ του κόσμου και αφεθείτε στα έντονα ερωτικά vibes του κορυφαίου bridal προορισμού.

Με χωρητικότητα 120 ατόμων, ο χώρος του Santo Wines προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία γαστρονομίας, ενώ το όνομά του συνώνυμο της εκλεκτής οινικής παράδοσης του νησιού, θα σας προσφέρει ένα πολύτιμο ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων και των μεγάλων απολαύσεων.

Ζήστε μια ανεπανάληπτη βραδιά κάτω από τα αστέρια στην ακαταμάχητη Σαντορίνη, με κοσμοπολίτικο αέρα, συντροφιά με εξατομικευμένα μενού, εμπνευσμένα από την ελληνική γη και το μεγαλείο της μεσογειακής κουζίνας. Μια αξέχαστη έκρηξη όλων των αισθήσεων σας περιμένει, εκεί που οι καρδιές χτυπούν πιο δυνατά από οπουδήποτε..

SANTO CEREMONY

PHOTO: PHOSART

SANTO ENTRY

 PHOTO: WEDVISIONS STUDIO

santo 03f

  PHOTO: BEN WYATT PHOTOGRAPHY

santo 5f

  PHOTO: BEN WYATT PHOTOGRAPHY

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΏ

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /