Ο οίκος νυφικών Demetrios έκλεψε όλα τα βλέμματα στο Μιλάνο

Κάθε νύφη Demetrios είναι μία λαμπερή νύφη και αυτό αποδεικνύεται για άλλη μια φορά με την ολόφρεσκη συλλογή του σχεδιαστή για το 2025. 

Κάθε νύφη Demetrios είναι μία λαμπερή νύφη και αυτό αποδεικνύεται για άλλη μια φορά με την ολόφρεσκη συλλογή του σχεδιαστή για το 2025. Αυτή τη φορά κάτοικοι και περαστικοί στο κέντρο του Μιλάνου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν 5 αιθέριες bridal παρουσίες από κοντά, καθώς και τη χάρη και τον αισθησιασμό που κάθε νύφη by Demetrios αποπνέει στο πέρασμά της.

Το Σάββατο το απόγευμα μέσα στην καρδιά της πρωτεύουσας της μόδας, κυκλοφόρησαν 5 πανέμορφες νύφες του οίκου νυφικών Demetrios, φορώντας άκρως εντυπωσιακές δημιουργίες.

Στα πλαίσια του bridal fashion week στο Μιλάνο, ο σχεδιαστής παρουσίασε στο κοινό την Demetrios Collection 2025 και όπως ήταν φυσικό η συλλογή αλλά και οι 5 πανέμορφες παρουσίες που βόλταραν ανέμελες, στην Vittorio Emanuele II, στην κεντρική πλατεία του Μιλάνου, Duomo φορώντας τα πανέμορφα νυφικά του σχεδιαστή, έκαναν τον κόσμο να παραμιλά.

Επόμενη στάση για τον σχεδιαστή η Βαρκελώνη στις 19 Απριλίου στις 16:00 όπου είναι προγραμματισμένο το fashionshow του αγαπημένου bridalbrand. Εκεί θα παρουσιαστεί όλη η συλλογή, οπότε αν ανήκετε στις άμεσα ενδιαφερόμενες bride-to-be της σεζόν, κλείστε ένα ραντεβού στα socialmedia της εταιρείας @demetriosgreece για να δείτε το show σε αποκλειστική μετάδοση και να ενημερωθείτε, ακόμα και να βρείτε το δικό σας αγαπημένο νυφικό φόρεμα.

Η καινούργια collection θα είναι διαθέσιμη σύντομα στα καταστήματα Demetrios Αν ετομάζεστε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο σας, κλείστε άμεσα το ραντεβού σας και βρείτε ανάμεσα σε αμέτρητα νυφικά σχέδια, αυτό των ονείρων σας.

 

demetr2024rome01

demetr2024rome02

demetr2024rome03

 demetr2024rome04

demetr2024rome05

demetr2024rome06

demetr2024rome07

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /