Glam style και κομψή θηλυκότητα στη νέα συλλογή του Design by Nikos για το 2024

Ο σχεδιαστής Νίκος Σιδηρόπουλος κυκλοφόρησε τη νέα συλλογή με βραδινά φορέματα που είναι αδύνατον να μην προσελκύσουν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

 

Ο σχεδιαστής Νίκος Σιδηρόπουλος κυκλοφόρησε τη νέα συλλογή με βραδινά φορέματα που είναι αδύνατον να μην προσελκύσουν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Μπορεί να θέλετε να φορέσετε ένα αντισυμβατικό νυφικό, που να ξεφεύγει από τα παραδοσιακά μονοπάτια τόσο σε χρώμα, όσο και σε μήκος και σχέδιο. Ή μπορεί να αναζητάτε μία εντυπωσιακή δημιουργία για τη γαμήλια δεξίωση, ώστε να αλλάξετε εμφάνιση και να κάνετε φαντασμαγορική είσοδο για το πάρτι της νέας ζωής σας.
Όποια κι αν είναι η επιθυμία σας, ό,τι κι αν έχετε ονειρευτεί, ο οίκος Design by Nikos υπόσχεται να το περάσει από τη σφαίρα της φαντασίας στην πραγματικότητα με τη νέα συλλογή για το 2024 που μόλις κυκλοφόρησε.

Ο σχεδιαστής Νίκος Σιδηρόπουλος, με εμπειρία πάνω από τρεις δεκαετίες στον χώρο της μόδας, δημιούργησε την 2024 Collection, που περιλαμβάνει βραδινά φορέματα τα οποία είναι αδύνατον να μην τραβήξουν κάθε βλέμμα πάνω τους.

Glam style, κομψή θηλυκότητα με γραμμές και υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα και αναδεικνύουν τις καλοσχηματισμένες καμπύλες, κρύσταλλα, παγιέτες και κεντήματα κρατούν πρωταγωνιστικό ρόλο, με το μαύρο χρώμα να αναδεικνύεται ο βασιλιάς της παλέτας.

Πάνω απ’ όλα όμως, ο Νίκος Σιδηρόπουλος κατάφερε να σχεδιάσει μία συλλογή για κάθε γυναίκα που αποπνέει και εμπνέει αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και ομορφιά που βγαίνει από μέσα προς τα έξω με τον πιο σύγχρονο και ενδυναμωτικό τρόπο.

 

DBN 01

DBN 02

DBN 03

DBN 04

DBN 05

DBN 06

DBN 07

DBN 05B

  ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΉ ΕΔΏ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /