Xρήστος & Νόρα: Κομψός γάμος με vintage πινελιές

Το ζευγάρι επέλεξε ντελικάτες ρετρό αναφορές για την ξεχωριστή του ημέρα και η Βασιλική Κοντονάτσιου με την ομάδα του VK Events πραγματοποίησε την επιθυμία τους για έναν ολόλευκο στολισμό γεμάτο φινέτσα. 

Η Νόρα και ο Χρήστος γνωρίστηκαν πριν 9 χρόνια και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Η πρόταση έγινε κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι, στο Σούνιο με θεά του ναό του Ποσειδώνα και δεν άργησαν να ξεκινήσουν την κοινή τους πορεία ζωής, πραγματοποιώντας τον κομψό γάμο τους στον Αλμυρό του Βόλου, που ξεχείλιζε από ομορφιά και ρομαντισμό.

 

Mέσα στο vintage chic -με μια σειρά από εντυπωσιακά κρόσσια – νυφικό της φόρεμα, η Νόρα συνάντησε τον καλό της που την περίμενε φορώντας χειροποίητο κοστούμι, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη τους. Πολλά ξεχώρισαν σε αυτό το γάμο, αλλά εντυπωσίασε ιδιαίτερα η ολόλευκη νυφική ανθοδέσμη της από παιώνιες που πρόσθετε κομψότητα και στυλ στην όλη εμφάνισή της!

 

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι επέλεξε ντελικάτες ρετρό αναφορές για την ξεχωριστή αυτή ημέρα και η Βασιλική Κοντονάτσιου με την ομάδα του VK Events πραγματοποίησε την επιθυμία τους για έναν ολόλευκο στολισμό γεμάτο φινέτσα. Υποδεικνύοντας επαγγελματική και εξειδικευμένη προσέγγιση προς τη διοργάνωση του γάμου, η VK Events φρόντισε τη διακόσμηση της τελετής με λευκά άνθη σε εντυπωσιακούς αμφορείς, ενώ πρόσθεσε vintage στοιχεία στη γαμήλια δεξίωση. Έτσι καταφέραν να ταξιδέψουν το ζευγάρι και τους καλεσμένους του σε άλλες εποχές χάρη στα ρετρό σερβίτσια και τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν τα φανάρια και τα πολυτελή κηροπήγια που έδεσαν τέλεια με το θέμα. Η Gia Sena Mono Olga Georgiadi Collection, με την επιμέλεια της, δημιούργησε μια eclectic ατμόσφαιρα με λεπτομέρειες που προσέδωσαν στον γάμο μια υπέροχη αίσθηση ρομαντικής ιστορίας εποχής. Εξάλλου, όλες οι φωτογραφίες μαρτυρούν πως ο retro chic γάμος της Νόρα και του Χρήστου είναι μοναδικός και sur mesure αφού ταίριαζε απόλυτα στο στυλ και στην προσωπικότητά τους.

 

chrisnor01

chrisnor02

chrisnor03

chrisnor04

chrisnor05

chrisnor06

chrisnor07

chrisnor08

chrisnor09

 chrisnor10

chrisnor11

chrisnor12

chrisnor13

chrisnor14

 chrisnor15

chrisnor16

chrisnor17

chrisnor18

chrisnor19

 chrisnor20

chrisnor21

chrisnor22

 chrisnor23

chrisnor24

chrisnorextra1

chrisnor25

chrisnor26

chrisnor27

chrisnor28

chrisnorextra02

chrisnor29

chrisnor30

chrisnor31

chrisnor32

chrisnor33

chrisnor34

chrisnor35

chrisnor36

chrisnor37

chrisnor38

 chrisnor39

chrisnor40

chrisnor41

chrisnor42

chrisnor43

chrisnor44

 chrisnor45

chrisnor46

chrisnor47

chrisnor48

chrisnor49

 

Wedding Planner: VK Events 

Photography: Shoot me Photography

Florals: Sofia Karagouni 

Bridal Dress: Achilleas Taktikos

Bridal Shoes: Aquazzura

Venue: Καλτσάς Κέντρο Εκδηλώσεων

Wedding Rings: Valauro

Groom's Attire: Sur Mesure

Groom's Shoes: Grenson

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /