Φένια & Δημήτρης: Tο πάρτυ της ζωής τους!

Ο γάμος τής Φένιας και του Δημήτρη, ένα μοναδικό πάρτυ ζωής γεμάτο χαμόγελα, γέλιο και ξεφάντωμα, ολοκλήρωσε τα όνειρα του ζευγαριού και κάλυψε τα σχέδια που έκαναν για τη δική τους μεγάλη στιγμή. 

Ακόμα και τις πιο γκρίζες περιόδους, ο ήλιος βρίσκει το δικό του παραθυράκι για να περάσει, ο έρωτας να ανθίσει και να χαρίσει τα πιο όμορφα χρώματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ιστορία του Δημήτρη και της Φένιας, που παρά τις δυσκολίες της καραντίνας, μια επαγγελματική σχέση μεταμορφώθηκε σε μια σχέση απόλυτης σύνδεσης και αγάπης.

 

Η Φένια γνώρισε τον Δημήτρη σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο όπου γρήγορα ξεκίνησε μια δυνατή φιλία. Εκείνη εξελίχθηκε σε μια γνωριμία ζωής που έπειτα έφερε τη συγκατοίκηση στη ζωή τους σαν μια φυσική εξέλιξη της σχέσης τους.

 

Μια παραλία, ένα φιλί και η πορεία προδιεγραμμένη. Η πρόταση γάμου απλή, αληθινή και αναμενόμενη, χάραξε το δρόμο για έναν υπέροχο δρόμο γεμάτο χαρά, έρωτα και υπέροχες έντονες αξέχαστες στιγμές. Ο γάμος τους ζευγαριού, ένα μοναδικό πάρτυ ζωής γεμάτο χαμόγελα, γέλιο και ξεφάντωμα.

“Δυο πανέμορφα νέα παιδιά, πολύ ερωτευμένα με μοναδικό ζητούμενο από το πρώτο κιόλας ραντεβού, ο γάμος τους να θυμίζει party” μας περιγράφει, η wedding planner Ολυμπία Ταμπάκη της Woman in White η οποία σχεδίασε όλη τη διοργάνωση του γάμου πάνω σε αυτή τη λογική.´Εδωσε μεγάλη έμφαση στο να είναι τα πάντα φυσικά και απλά, ενώ για τη διακόσμηση επέλεξε αγριολούλουδα κυρίως, σε έντονες χρωματικές αντιθέσεις με boho πινελιές.

 

Τον βασικό ρόλο στον γάμο αυτό είχε η διάχυτη αίσθηση πως όλα ρέουν στο ρυθμό μιας μεγάλης γιορτής, χωρίς τίποτα το επιτηδευμένο και ‘’στημένο’’. Στόχος η δημιουργία ενός μεγάλου bridal party με ανάλογη μουσική, φωτισμούς, happenings και φυσικά το αστείρευτο χιούμορ του ζευγαριού και των καλεσμένων! Στα highlights της πιο όμορφης στιγμής ο "Πολυχώρος Ονείρων" που κάλυψε κάθε προσδοκία του ζευγαριού και φυσικά ο βιντεογράφος Βαγγέλης Πεταλιάς και ο φωτογράφος Γιώργος Μακρής, που μαζί μεταμόρφωσαν στιγμές ευτυχίας σε πολύτιμες αναμνήσεις ζωής με τις υπέροχες εικόνες τους.

 

dimfenia01

dimfenia02

dimfenia03

dimfenia04

dimfenia05

dimfenia06

dimfenia07

dimfenia08

dimfenia09

dimfenia10

dimfenia11

dimfenia12

dimfenia13

dimfenia14

dimfenia15

dimfenia16

dimfenia17

dimfenia18

dimfenia19

dimfenia20

dimfenia21 

dimfenia22

dimfenia23

dimfenia24

dimfenia25

dimfenia26

dimfenia27

dimfenia28

dimfenia29

dimfenia30

dimfenia31

dimfenia32

dimfenia33

dimfenia34

dimfenia35

dimfenia36

dimfenia37

dimfenia38

dimfenia39

dimfenia40

dimfenia41

dimfenia42

dimfenia43

dimfenia44

dimfenia45

dimfenia46

dimfenia47

dimfenia48

dimfenia49

dimfenia50

dimfenia51

dimfenia52

dimfenia53

dimfenia54

 

Wedding Planner: Woman in White  

Wedding Photographer: Giorgos Makris 

Wedding Dress: Anna Tavoularidi  

Bridal Shoes: Lou Shoes  

Groom's attire: Dressman  

Groom's shoes: Gianna Kazakou  

Wedding Venue: Polixoros Oneiron  

Flowers: Flintras Flowers  

Invitations:To Monogramma  

Catering: Pleiades Catering  

Videographer: Vangelis Petalias  

Band / DJ:  Thodoris Georgotsidopoulos  

MUA: Katerina Saranti- Fairydust the Beauty Concept

Hair: Ilona

 

 

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /