Elan Events

Lagonissi 19010
+30 2291079089
+30 6932462404

Bάτπτιση από Εlan Events: Mε φαντασία και δημιουργικότητα διοργανώνει την πιο χρωματιστή, χαρούμενη γιορτή για τους μικρούς ήρωες της ζωή σας

«Σύζυγος και μητέρα τριών υπέροχων παιδιών θυμάμαι πάντα να περιτριγυρίζομαι από κόσμο και να απολαμβάνω να οργανώνω γιορτές, εκδρομές, πάρτι και συναθροίσεις κάθε τύπου. Πάντα καλά οργανωμένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια», αναφέρει η Αριάδνη Πετροχείλου, που έκανε το μεράκι της επάγγελμα και σήμερα, είναι η ιδιοκτήτρια της Elan Events.

Πρόκειται για μία εταιρεία οργάνωσης κοινωνικών εκδηλώσεων με βάση το Λαγονήσι, δίπλα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, που χάρη στην πολυετή εμπειρία και στο συνεργαζόμενο δίκτυο εξιδεικευμένων επαγγελματιών που έχει χτίσει διοργανώνει βαπτίσεις βγαλμένες από τα πιο όμορφα παραμύθια.

Αντλώντας έμπνευση από τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, επιστρατεύοντας τη δημιουργικότητα και την ανεξάντλητη φαντασία της ομάδας της, ανεξαρτήτως θεματολογίας και όντας σε απόλυτη επικοινωνία μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας της οργάνωσης, η Elan Events καταφέρνει να στήνει την πιο χρωματιστή, χαρούμενη γιορτή για τους μικρούς ήρωες της ζωής σας. Να μεταμορφώνει τη σημαντική αυτή στιγμή σε ανεξίτηλη ανάμνηση.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /