Alkyon Resort Hotel & Spa

Vrachati, Corinthia, 200 06
+30 27410 52010
Contact Alkyon Resort Hotel & Spa

Γάμος στο Alkyon Resort Hotel & Spa: Φυσική ομορφιά κι υψηλή αισθητική στο Βραχάτι Κορινθίας

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Alkyon Resort Hotel & Spa βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας, δίπλα στη θάλασσα, και μόλις 1 ώρα από την Αθήνα. Η φυσική ομορφιά του τοπίου και η υψηλή αισθητική των ειδικά μελετημένων χώρων για εκδηλώσεις, προσφέρουν ένα ονειρεμένο σκηνικό για να φιλοξενήσει κάθε σημαντική κοινωνική στιγμή της ζωής σας. 

 

Το Alkyon Resort Hotel & Spa προσφέρει την ειδυλλιακή τοποθεσία για να ζήσετε το γάμο των ονείρων σας, ακριβώς όπως τον έχετε οραματιστεί, αλλά και το bachelor party σας με πακέτα spa διαμορφωμένα ειδικά για εσάς και τους αγαπημένους σας! Χτισμένο σε μια έκταση 25.000 τ.μ. μέσα σε κατάφυτους κήπους, αποτελεί μια όαση γαλήνης για τους επισκέπτες του, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Άνετα δωμάτια, πισίνες, σπα και παιδότοπος κάνουν το Alkyon Resort Hotel & Spa τον απόλυτο προορισμό για μικρούς και μεγάλους. 

 

Κάθε χώρος έχει μελετηθεί και σχεδιαστεί ειδικά για να αποπνέει διακριτική πολυτέλεια και καλαισθησία. Με υψηλή εξειδίκευση στη διοργάνωση εκδηλώσεων, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, για να ζήσετε την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας με ονειρικό και αξέχαστο τρόπο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσετε μια μοναδική βραδιά που θα γοητεύσει τους καλεσμένους σας!


Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /