Evgenia Villas & Suites

Fira, Santorini, 84700
+30 22860 22575

Evgenia Villas & Suites: Γαμήλιο ταξίδι στη Σαντορίνη με κοσμοπολίτικη αύρα και ζεστή φιλοξενία

Ό,τι κι αν αναζητάτε στο γαμήλιο ταξίδι σας, από ηρεμία και χαλάρωση μέχρι έντονη, κοσμοπολίτικη ζωή, θα το βρείτε στο Evgenia Villas & Suites στη Σαντορίνη. Βρίσκεται σε μία ήρεμη τοποθεσία κοντά στο κέντρο των Φηρών, που εναρμονίζει τη γαλήνη ενός ήσυχου προαστίου με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της πρωτεύουσας του νησιού.

Διαθέτει ελκυστικές σουίτες με εκλεπτυσμένη διακόσμηση με παραδοσιακά στοιχεία, άνετη πισίνα και σπιτικές γεύσεις και συνδυάζει τις πολυτελείς ανέσεις με την πρόσχαρη και ζεστή φιλοξενία της κυρίας Ευγενίας, του γιου της Γιώργου και του αφοσιωμένου προσωπικού τους, που στοχεύουν να σας προσφέρουν μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Το Evgenia Villas & Suites είναι μέλος του Calm Collection Santorini, της οικογενειακής επιχείρησης Κατσίπη, που μετρά δύο γενιές ενασχόλησης στον τομέα της φιλοξενίας από τα τέλη της δεκαετίας του 1950 μετά τον καταστροφικό σεισμό του 1956. Προσφέρει μία ποικιλία επιλογών από σουίτες και βίλες για ξεχωριστή διαμονή και ένα εστιατόριο για υψηλής ποιότητας γαστρονομικό ταξίδι, ώστε να απολαύσετε μια αυθεντική σαντορινιά εμπειρία με μοντέρνες ανέσεις και εξαιρετικές υπηρεσίες.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /