Ikia Since 1980 Villa

Fira, Santorini, 84700
+30 22860 22575
Contact Ikia Since 1980 Villa

Ikia Since 1980 Villa: Γαμήλιο ταξίδι σε μία παραδοσιακή κατοικία στη Σαντορίνη

 

Φτιαγμένη με αγάπη και απόλυτο σεβασμό τόσο στο φυσικό τοπίο, όσο και στον αυθεντικό τρόπο ζωής της Σαντορίνης, η Ikia Since 1980 Villa στα φημισμένα Φηρά είναι ιδανική επιλογή για την πολυτελή και ταυτόχρονα, γαλήνια ιδιωτικότητα που επιθυμείτε για το γαμήλιο ταξίδι σας.

Μία παραδοσιακή κατοικία 180 τ.μ., που διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, ευρύχωρο σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα για να ετοιμάζετε γεύματα με την άνεσή σας, καθώς και υδρομασάζ εσωτερικού χώρου για τις πιο απολαυστικές καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης, αλλά και πρόσβαση στο εστιατόριο, Katsaboo Santorini.

Η Ikia Since 1980 Villa είναι μέλος του Calm Collection Santorini, της οικογενειακής επιχείρησης Κατσίπη, που μετρά δύο γενιές ενασχόλησης στον τομέα της φιλοξενίας από τα τέλη της δεκαετίας του 1950 μετά τον καταστροφικό σεισμό του 1956. Προσφέρει μία ποικιλία επιλογών από σουίτες και βίλες για ξεχωριστή διαμονή και ένα εστιατόριο για υψηλής ποιότητας γαστρονομικό ταξίδι, ώστε να απολαύσετε μια αυθεντική σαντορινιά εμπειρία με μοντέρνες ανέσεις και εξαιρετικές υπηρεσίες.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /