Όταν μία επιχείρηση χρονολογείται από το μακρινό 1961 και συνεχίζει μέχρι σήμερα, όχι απλά να είναι βιώσιμη και επιτυχημένη στον κλάδο της, αλλά να εξελίσσεται διαρκώς, τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει με την περίπτωση του Ζairis Patisserie. Ένα από τα κορυφαία ζαχαροπλαστεία της Άνδρου και ολόκληρης της χώρας, που στήνει ευφάνταστα candy bars σε γάμους, βαπτίσεις και δεξιώσεις εντός του νησιού. Τα περίφημα γλυκά του μπορούν να σταλθούν κατόπιν παραγγελίας και εκτός Άνδρου. Παράγει από τοπικά γλυκίσματα (αμυγδαλωτά, σουμάδα, καλσούνια) μέχρι τούρτες και cake pops, παντρεύοντας την ανδριώτικη παράδοση με τη σύγχρονη αισθητική.
«Η τεχνογνωσία, ο σεβασμός στις πρώτες ύλες, οι παραδοσιακές συνταγές, το μεράκι και η αγάπη να παράγουμε σταθερά φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα» είναι, όπως αναφέρει η Ευαγγελία Ζαΐρη, η συνταγή της επιτυχίας τους.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ