Αργιθέα Winery: Η προσωπική σας Εδέμ για έναν παραδεισένιο γάμο!

 Ζήστε τον γάμο των ονείρων σας συνδυάζοντας πολυτέλεια, υψηλή αισθητική και τα πιο όμορφα χρώματα. 

Σε μια καταπράσινη όαση μακριά από το θόρυβο της πόλης, αλλά και με εύκολη πρόσβαση παράλληλα, το Κτήμα Αργιθέα είναι ο δικός σας προσωπικός παράδεισος για κάθε τύπου κοινωνική εκδήλωση που ξεχωρίζει. Ο χώρος τόσο με το ειδυλλιακό φυσικό εξωτερικό του περιβάλλον, το υγρό στοιχείο, την πανοραμική ονειρεμένη θέα  αλλά και τις προσεγμένες εσωτερικές υποδομές που προσφέρει, εναρμονίζεται απόλυτα με την εκλεπτυσμένη αισθητική που ταιριάζουν σε τέτοιες περιστάσεις και σας υπόσχεται ακαταμάχητες στιγμές ποιότητας και ευτυχίας.

Στο Κτήμα Αργιθέα θα βρείτε custom made επιλογές για να στήσετε τη δική σας ξεχωριστή γιορτή και όπως ακριβώς την ονειρεύεστε, ενώ προηγμένες υπηρεσίες, άρτια εξυπηρέτηση και ζεστή φιλοξενία, αποτελούν και τα highlights που σας υπόσχονται μια ανεκτίμητη bridal εμπειρία.

Στα plus του Αργιθέα Winery, φυσικά το γραφικό εκκλησάκι όπου μπορείτε να τελέσετε το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης, η πολυτελής κλειστή αίθουσα 300 ατόμων που φιλοξενεί τη δεξίωση σας για ένα Χριστουγεννιάτικο γάμο ή σε περίπτωση που ο καιρός δεν επιτρέπει ένα open air event, η ηχητική εγκατάσταση, το άνετο parking και φυσικά οι εκλεπτυσμένες γεύσεις σε συνεργασία με τα πιο επώνυμα catering που ικανοποιούν κάθε επισκέπτη. 

Η premium lounge ατμόσφαιρα χαρίζει μια minimal αίσθηση κομψότητας και την αίγλη που χρειάζεται κάθε γάμος για να μείνει αξέχαστος. Ας είναι ο δικός σας!

 

argitheaparounew01

argitheaparounew05

argitheaparounew04

argitheaparounew02

argitheaparounew03

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ 

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /