Aeolis Tinos Suites: Εκεί που ο νησιώτικος γάμος των ονείρων σας ξεπερνά κάθε προσδοκία

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία της προσωπικής ευτυχίας σε ένα περιβάλλον πραγματικά παραδεισένιο, με φόντο το Αιγαίο και τις Κυκλάδες.

Δεν υπάρχει ιδανικότερο καλοκαιρινό σκηνικό για να γιορτάσετε την παντοτινή σας ένωση σε ένα νησί με φόντο την ύπαιθρο, με θέα το ηλιοβασίλεμα στο πέλαγος και με ατμόσφαιρα ξεγνοιασιάς και γαλήνης. Ένα τέτοιο σκηνικό θα βρείτε στην πανέμορφη Τήνο, μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι.

Κουρνιασμένο στην κορυφή των λόφων ανάμεσα στους παραδοσιακούς οικισμούς του Τριαντάρου και του Μπερδεμιάρου, δεσπόζει το Aeolis Tinos Suites, ένα νεόδμητο πολυτελές συγκρότημα κατοικιών, πλήρως εναρμονισμένο με το κυκλαδίτικο τοπίο. Με  2 βυζαντινά εκκλησάκια , με πισίνα και ακαταμάχητη  θέα σε 11 νησιά, το Αeolis Tinos Suites αποτελεί ένα παραδεισένιο περιβάλλον για να πραγματοποιήσετε τον γάμο που ονειρεύεστε. 

Μάλιστα, το έμπειρο προσωπικό του Aeolis θα σας λύσει τα χέρια, φροντίζοντας από τον ανθοστολισμό στην εκκλησία και στον χώρο της δεξίωσης, μέχρι το γαστρονομικό μενού, την επαγγελματική φωτογράφιση και τη μουσική, ώστε ο γάμος ή βάπτιση, να ξεπεράσει κάθε προσδοκία σας.

Η ησυχία και ιδιωτικότητα, η έκταση του κτήματος 30 στρεμmάτων κατάμεστο από ελαιώνες και αμπελώνες, προσφέρουν μία αξέχαστη διαμονή και για τους καλεσμένους σας ή για να απολαύσετε το γαμήλιο ταξίδι σας.

 

AEOLIS PANORAMIC 01F

AEOLIS PANORAMIC WITH POOL 02

aeolis 03 2

aeolis 04 2

aeolis 06 2

AET 01

AET 01AA

AET 03

AET 04N

AET 14

AET 15

 

 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /