Στον Πύργο Αραπάκη στη λακωνική Μάνη θα ζήσετε έναν παραμυθένιο γάμο σε έναν ιστορικό πολεμόπυργο

Ιστορία δύο αιώνων και σύγχρονη πολυτέλεια συνδυάζονται σε ένα πετρόχτιστο περιβάλλον μέσα στην άγρια μανιάτικη φύση που υπόσχεται να γίνει το ιδανικό σκηνικό για την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας.

 

Σε απόσταση αναπνοής από την Αρεόπολη και τα Σπήλαια του Διρού, στην ήρεμη και γραφική Χαριά βρίσκεται ένα από τα πιο ξακουστά wedding venues όχι μόνο στην Λακωνία και στην Πελοπόνησσο, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα: ο Πύργος Αραπάκη με την απρόσκοπτη θέα στα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά της παραλίας του Διρού, την άγρια φύση της Μάνης και την ιστορία σχεδόν 200 ετών.

Πρόκειται για έναν ιστορικό μανιάτικο πετρόχτιστο πολεμόπυργο που ανακαινίστηκε με σεβασμό σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής, πανέτοιμο να φιλοξενήσει τον παραμυθένιο γάμο που ονειρεύεστε - σαν να πρωταγωνιστείτε σε ταινίες εποχής -, τόσο το μυστήριο στο μικρό εκκλησάκι, όσο και τη δεξίωση στον ολάνθιστο κήπο του. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα χρήσης της βεράντας, αν επιθυμείτε ένα πάρτι σε κλειστό κυκλο.

To ξενοδοχείο Πανδώρα ακριβώς δίπλα στον Πύργο Αραπάκη, με την διάπλατη θέα στο απέραντο γαλάζιο, μπορεί να φιλοξενήσει εσάς και τους καλεσμένους σας προσφέροντας μία εμπειρία 

που θα σας μείνει αξέχαστη. Ξυπνήστε συντροφιά με το πρωινό κελάιδισμα των πουλιών σ’αυτό το νέο πετρόχτιστο ξενοδοχείο με σουίτες, δωμάτια και μοναδικούς υπαίθριους χώρους. Χαλαρώστε και απολάυστε την Μανιάτικη φύση με την άριστη φιλοξενία και υπηρεσίες που σας προσφέρει το έμπειρο και φιλόξενο προσωπικό του Πανδώρα. Οι πετρόχτιστοι χώροι σας ταξιδεύουν σε άλλη εποχή και συνδυάζουν αριστοτεχνικά το rustic με την σύγχρονη πολυτέλεια. Οι χώροι δεξίωσης του Πανδώρα μπορούν να φιλοξενήσουν έως 350 άτομα με την δυνατότητα κάλυψης όλων τωνυπηρεσιών για έναν εντυπωσιακό γάμο και δεξίωση. Προσφέρεται επίσης κλειστή αίθουσα χωρητικότητας 100 ατόμων για εσάς που επιθυμείτε έναν χειμωνιάτικο γάμο!

 

 

PANDORA MAIN 1000

Μαζί με τους έμπειρούς συνεργάτες τους, catering, ανθοστολισμού, τεχνικούς ήχου και φωτισμών, Dj, ορχήστρας, οι άνθρωποι του Πύργου Αραπάκη και του ξενοδοχείου Πανδώρα υπόσχονται να σας προσφέρουν μία εμπειρία τόσο ξεχωριστή, όσο η αγάπη  σας. 


ARAPAKIS CH 02 1000 AAZRIA HORIZONTAL

ARAPAKIS PAROU 01 PANORAMIC 1000

PANDORA ARCH 1000

ARAPAKIS COVER 800 CH 01 VERTICAL

AAPAKIS BRIDE WITH 800 AA CLOSE UP

ARAPAKIS CH 04 JENNIFERS 800 STAIRS BACK

ARAPAKIS PAROU 09 ANDRIANI MTHER BROTHER

ARAPAKIS PAROU 10 ANDRIANI KAMARI WITH BROTHER

ARAPAKIS PAROU 04 CHURCH

ARAPAKIS PAROU 07 TARAZZA 1000X

 ARAPAKIS PAROU 05 BEDROOM 01 1000

ARAPAKIS PAROU 06 BEDROOM TWO 1000X

 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΠΥΡΓΟ ΑΡΑΠΑΚΗ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /