Γάμος στο Kallos Imar Boutique Hotel: Ένα αρχιτεκτονικό στολίδι προσφέρει την πιο αξέχαστη bridal εμπειρία.

 Oμορφιά, κομψότητα και άριστη εξυπηρέτηση με μοναδικές υπηρεσίες, είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που θα απολαύσετε στο Κallos Imar.στην Σαντορίνη 

Φανταστείτε το πιο εμβληματικό νησί του Αιγαίου, το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα, εσάς και την αγάπη σας! Φανταστείτε τον γάμο σας όπως ακριβώς τον έχετε ονειρευτεί και προσθέστε σε αυτόν ένα μοναδικό βίωμα διαμονής στο Kallos Imar Boutique Hotel, ένα αρχιτεκτονικό στολίδι που κάνει κάθε destination wedding και γαμήλιο ταξίδι ή μη αξέχαστο.

Το Kallos Imar όπως αναφέρει και το όνομά του πέρα από ομορφιά, κομψότητα και άριστη εξυπηρέτηση, διαθέτει και μοναδικές υπηρεσίες, αξεπέραστες παροχές για να τελειοποιήσετε την πιο ανεκτίμητη γαμήλια εμπειρία.
Απολαύστε μια πολυτελή διαμονή, σε ένα φιλόξενο και παράλληλα luxurious σκηνικό minimal αισθητικής και αρχιτεκτονικής, που συνδέεται έντεχνα με το γύρω φυσικό περιβάλλον και το ιδιαίτερο τοπίο του νησιού.

Τα γαλήνια χρώματα, οι πλήρως εξοπλισμένες σουίτες και οι premium μίνιμαλ χώροι του, χαρίζουν στην παραμονή σας στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης, την ποιότητα και την ιδιωτικότητα που σας αξίζει. Μυηθείτε στο μεγαλείο της μεσογειακής κουζίνας δοκιμάζοντας αξεπέραστες γεύσεις στο εστιατόριο του συγκροτήματος, καθώς και στο πλούσιο πρωινό που κυριολεκτικά αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσετε την ημέρα.

Newly weds ή weds to be βάλτε στο κάδρο με τις πιο όμορφες αναμνήσεις σας το Kallos Imar Hotel και χαρείτε μοναδικές στιγμές, σε μια από τις πιο ρομαντικές γωνιές του κόσμου.

 

 kallos imar pool 01 1000

KALLOS IMAR WHITE

KALLOS IMAR 01

KALLOS IMAR 02A

KALLOS IMAR PAROU 01

PAROU KALLOS 4

KALLOS IMAR PAROU 02

KALLOS IMAR PAROU 06

jacuzzi man 1000

kallos imar chair 1000

 

 

 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑLLOS IMAR EΔΩ

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /