Γάμος στο Venetsanos Winery: Μαγευτικός και απαράμιλλος στο πιο ιστορικό οινοποιείο της Σαντορίνης

Το Venetsanos Winery, ένα από τα πιο ιστορικά οινοποιεία της χώρας και το πιο ιστορικό οινοποιείο της Σαντορίνης αποτελεί έναν από τους πιο γοητευτικούς γαμήλιους προορισμούς.

 

Ονησιώτικος γάμος έχει πάντα μία άλλη αίγλη, ειδικά όταν πραγματοποιείται σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά στον κόσμο, στην Σαντορίνη με το μαγευτικό της ηλιοβασίλεμα. Δεν είναι όμως μόνο για αυτό ξακουστό το κυκλαδίτικο νησί ως wedding destination. Είναι επίσης και για τις υποδομές που προσφέρει. Ανάμεσά τους, ένα από τα πιο ιστορικά οινοποιεία της χώρας και το πιο ιστορικό της Σαντορίνης, που αποτέλεσε το πρώτο βιομηχανικό και υπερσύγχρονο οινοποιείο του τόπου κατά τη δεκαετία του 1940.

Ο λόγος για το Venetsanos Winery, με την πλούσια ιστορία (από το 1947), τη μοναδική αρχιτεκτονική που είναι εναρμονισμένη με το φυσικό, μοναδικής ομορφιάς, περιβάλλον του νησιού και τη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Βρίσκεται στο χείλος της ηφαιστειακής καλντέρας στο Μεγαλοχώρι και είναι χτισμένο σε τέσσερα διαφορετικά επίπεδα. Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκεται το Upper Terrace, μία υπέροχη βεράντα 250 τ.μ. με θέα  που μαγεύει, στην καλντέρα.

Αυτός ο ειδικά διαμορφωμένος υπαίθριος χώρος -με μέγιστη χωρητικότητα 120 καθήμενων σε στρογγυλά τραπέζια, 150 άτομα σε όρθια δεξίωση ή 120 άτομα σε στυλ θεάτρου (μόνο καρέκλες)- μπορεί να φιλοξενήσει γαμήλιες τελετές και δεξιώσεις, προσφέροντας υψηλής ποιότητας οργάνωση και υπηρεσίες σε συνδυασμό με τη μακρόχρονη παράδοσή του στην αμπελοκαλλιέργεια και την οiνο-γαστρονομική εμπειρία που θα χαρίiσει σε εσάς και τους καλεσμένους σας. 

 

venets parou 01 1000

venets parou 02 800

venets parou 04 800

venets parou 07 couple white 800

venets parou 05 1000 night

venets parou 06 1000 night b

 

 

 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ VENETSANOS WINERY EΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /