Με τη My Blossom Travel, θα ζήσετε το πιο εξωτικό γαμήλιο ταξίδι στον παράδεισο επί Γης, στις Μαλδίβες

Το καταξιωμένο ελληνικό ταξιδιωτικό πρακτορείο θα σχεδιάσει το ξεκίνημα της κοινής σας ζωής πάνω στην πιο λευκή άμμο και μέσα στα πιο κρυστάλλινα, τιρκουάζ νερά στον κόσμο.

Το άγχος της οργάνωσης και η προσμονή για τη μεγάλη μέρα δίνουν τη σκυτάλη στη συγκίνηση, την ευφορία και τη διασκέδαση κατά την τελετή και τη δεξίωση και εκείνες με τη σειρά τους παραχωρούν τη θέση τους στη χαλάρωση και τον ρομαντισμό στη μακράν πιο intimate εμπειρία που θα ζήσετε μαζί: στο ταξίδι του μέλιτος. Εκεί, όπου επιτέλους θα έχετε τον χρόνο να απολαύσετε ο ένας τον άλλον και να χαρείτε τον έρωτά σας μακριά από όλους και από όλα. 

 

Οι επιλογές για honeymoon είναι αναμφίβολα πολλές, αλλά μία είναι ο παράδεισος επί Γης: οι Μαλδίβες είναι με διαφορά το πιο εξωτικό γαμήλιο ταξίδι για να ξεκινήσετε το ταξίδι της κοινής σας ζωής πάνω στην πιο λευκή άμμο και μέσα στα πιο κρυστάλλινα, τιρκουάζ νερά στον κόσμο.

 

 MYBLOSSOMMALDIVES08

 

myblossommaldivespar02

 

 

Τι πιο μαγικό δηλαδή από το ξύπνημα σε μία πολυτελή σουίτα πάνω από το νερό, με το πρωινό να καταφθάνει σε έναν δίσκο που πλέει πάνω στην ιδιωτική σας πισίνα; Τι πιο συναρπαστικό από το να βρεθείτε να κολυμπάτε με δελφίνια και πολύχρωμα ψάρια στα καθαρότερα νερά της γης; 

 

Τι πιο χαλαρωτικό από το να περάσετε τη μέρα σας ξαπλωμένοι κάτω από τους φοίνικες με ένα κοκτέιλ καρύδας στο χέρι και βουτιές στην καταγάλανη θάλασσα, πριν αφεθείτε στις προσωποποιημένες θεραπείες των καλύτερων spa στον πλανήτη; Τι πιο μοναδικό από το να απολαύσετε το φυσικό φαινόμενο Sea of Stars, που μοιάζει σαν η θάλασσα να είναι γεμάτη αστέρια που λαμπυρίζουν, με το άλλο σας μισό στο νησί Vaadhoo; Τι πιο περιπετειώδες από το να κάνετε καταδύσεις ή sky diving σε έναν καλά κρυμμένο εξωτικό παράδεισο; 

 

Και εν τέλει, τι πιο ρομαντικό από το να δειπνήσετε δίπλα στο κύμα και κάτω από τα αστέρια σαν να είστε κυριολεκτικά οι μόνοι δύο άνθρωποι στη Γη;

 myblossommaldivespar03

 

myblossommaldivespar04

 

 

Όλες τις παραπάνω μαγευτικές εικόνες θα περάσει για εσάς από τη σφαίρα της φαντασίας στην πραγματικότητα, η έμπειρη ομάδα του My Blossom Travel. Οι εξειδικευμένοι travel designers του πρώτου lifestyle concierge travel agency της χώρας βρίσκονται εδώ για να κάνουν το ταξίδι του μέλιτος στις Μαλδίβες μία εμπειρία ζωής για όλους ανεξαιρέτως. Κι αυτό διότι διαθέτουν πακέτα για κάθε προτίμηση και κάθε οικονομική δυνατότητα, ώστε μετά από ενδελεχή συζήτηση μαζί σας να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε από κοινού το πιο μαγικό honeymoon στις Μαλδίβες, προσαρμοσμένο στα δικά σας όνειρα. 

 

Στο My Blossom Travel θα φροντίσουν το ταξίδι σας από την πιο μικρή ως την πιο μεγάλη λεπτομέρεια, χωρίς ψιλά γράμματα και δυσάρεστες εκπλήξεις, ενώ ο προσωπικός σας ταξιδιωτικός σύμβουλος θα βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ώρο, επτά μέρες την εβδομάδα, για να νιώθετε ασφάλεια και άνεση κάθε στιγμή. Γιατί τελικά αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία σε κάθε ταξίδι είναι το ταξίδι αυτό καθεαυτό να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερο και αξέχαστο, μία ανεξίτηλη στον χρόνο ανάμνηση ζωής. 

 

myblossommaldivespar05

 

myblossommaldivespar07

 

 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ MY BLOSSOM TRAVEL ΕΔΩ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /