Sunflight Travel

Πλ. Φαναριωτών 7, Θεσσαλονίκη 546 21
+30 2310 280500
+30 6948305266
Contact Sunflight Travel

Με τη Sunflight Travel ο κάθε προορισμός θα γίνει ένα ανεπανάληπτο ταξίδι εμπειρίας, χαράς και ανακάλυψης.

Τη στιγμή που ετοιμάζεστε να ξεκινήσετε αυτή την υπέροχη περιπέτεια του γάμου, η ομάδα του Sunflight είναι εδώ για να κάνει αξέχαστο το γαμήλιο ταξίδι σας.

Με την πολυετή εμπειρία της Μαρίας Σούλη και την αφοσίωσή μας στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών μας, σας προσφέρουμε ένα μοναδικό ταξίδι που θα αντανακλά την ομορφιά και την έννοια της αγάπης που μόλις ανακαλύψατε.

Από τις ακτές ενός τροπικού νησιού μέχρι τα πιο ρομαντικά ιστορικά μνημεία, με το Sunflight έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τον προορισμό που αντιστοιχεί στα όνειρά σας.

Με τη βοήθειά μας, ο κάθε προορισμός θα γίνει ένα ανεπανάληπτο ταξίδι εμπειρίας, χαράς και ανακάλυψης.

Επιλέξτε το Sunflight για το γαμήλιο ταξίδι σας και αφήστε μας να φροντίσουμε για κάθε λεπτομέρεια, ενώ εσείς απλά απολαμβάνετε τον έρωτα και την ευτυχία σας.

Ας δημιουργήσουμε μαζί το αξέχαστο ταξίδι που αξίζετε. Κάντε κλικ στον προορισμό που σας ενδιαφέρει, για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.

 

Το Sunflight Travel είναι το πρώτο πρακτορείο στη Β. Ελλάδα που προώθησε τους εξωτικούς προορισμούς και τα γαμήλια ταξίδια. Εκατοντάδες ζευγάρια είναι κοινωνοί των ονειρεμένων εξωτικών ταξιδιών μας. Με μεγάλη εμπειρία (έχουμε επισκεφτεί προσωπικά 165 χώρες,και με λειτουργία του γραφείου μας απο το 1981) ,ακατάπαυστη εργασία, πολύχρωμες αναζητήσεις μπορούμε να σας καλέσουμε στην αναζήτηση του πιο ωραίου ταξιδιού. Είμαστε από τις 10.00 έως τις 22.00 ακούραστοι να οργανώσουμε μαζί το ταξίδι των ονείρων σας, μέ ή χωρίς την φυσική παρουσία σας.

 

 

ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΖΛ και θα βρείτε κάποιες ενδεικτικές προτάσεις του Sunflight Travel:

 

Screenshot 2024 05 30 093444

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /