Η νέα συλλογή Metamorphosis by Demetrios σας μεταμορφώνει στην απόλυτη bridal οπτασία!

Ο καταξιωμένος και γνωστός παγκοσμίως σχεδιαστής νυφικών Demetrios έκλεψε την παράσταση φέτος στην Barcelona Bridal Fashion Week με μοναδικά νυφικά σχέδια. 

Αν ανήκετε στις ψαγμένες και ενημερωμένες bride to be σίγουρα γνωρίζετε ήδη τo αγαπημένο brand Demetrios που μέσα από τα εκλεπτυσμένα του σχέδια και την αγάπη του για το γυναικείο σώμα μεταμορφώνει κάθε νύφη σε μία ακαταμάχητη αιθέρια παρουσία που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη!

Ο καταξιωμένος και γνωστός παγκοσμίως σχεδιαστής νυφικών Demetrios έκλεψε την παράσταση φέτος στην Barcelona Bridal Fashion Week με μοναδικά νυφικά σχέδια. Η νέα συλλογή Metamorphosis είναι φέτος το moto της εταιρείας, και καλεί όλες τις μέλλουσες νύφες να αναδείξουν για ακόμα μια φορά όλα τα δυνατά τους σημεία και να λάμψουν ειδικά την πιο όμορφη στιγμή τους, που δεν είναι άλλη από την ημέρα του γάμου τους.

Η συλλογή πιο πλούσια και grande από ποτέ περιλαμβάνει κομμάτια για όλα τα γούστα χωρίς υπερβολές!! Όπου μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν τα ανάλαφρα νυφικά της συλλογής alta moda- η πιο premium συλλογή του σχεδιαστή- με εντυπωσιακή λάμψη, απλικέ πολυτελείς πινελιές, τα νυφικά με ταφτά σε Α γραμμή όπου ενθουσιάζουν με τον επιβλητικό τους σχεδιασμό και τον τρόπο που αγκαλιάζουν την νυφική σιλουέτα καθώς και τα μοναδικά φορέματα όπου στολισμένα με πέρλες και σε ίσια και γοργονέ γραμμή με τολμηρές πλάτες και edgy πατρόν, απογειώνουν με τον πιο κομψό τρόπο το sexiness που αποζητά κάθε νέα γυναίκα του σήμερα.

Χειροποίητες δαντέλες άριστης ποιότητας κοσμούν αριστουργηματικά κομμάτια υψηλής ραπτικής, ενώ οι απαλές παστέλ αποχρώσεις στο χρώμα της πούδρας, καθώς και το καθαρό λαμπερό λευκό αποκαλύπτουν την πιο ρομαντική και παραμυθένια πλευρά κάθε νύφης.

Σύντομα θα βρείτε την καινούργια collection σε όλα τα καταστήματα νυφικών Demetrios. Stay tuned!

 

demetriosbarcelona24col01

demetriosbarcelona24col03

demetriosbarcelona24col02

demetriosbarcelona24col04

demetriosbarcelona24col05

demetriosbarcelona24col06

 demetriosbarcelona24col07

 demetriosbarcelona24col08

 demetriosbarcelona24col09

 demetriosbarcelona24col10

 demetriosbarcelona24col11

 demetriosbarcelona24col12

 demetriosbarcelona24col13

demetriosbarcelona24col14

demetriosbarcelona24col15

demetriosbarcelona24col17

demetriosbarcelona24col18

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /