Sincerity & Lillian West by Justin Alexander: Ανακάλυψε τις πιο παραμυθένιες bridal συλλογές για την απόλυτη νύφη του σήμερα!

Με τη δυναμική ενός από τα πιο καταξιωμένα και πιο bridal loved brand, του Justin Alexander γνώρισε καινοτόμα σχέδια που θα σου κλέψουν τη καρδιά και θα κάνουν την εμφάνιση σου αξέχαστη!

Αναζητώντας το τέλειο νυφικό για την πιο μεγάλη σου μέρα είναι λογικό να τα θέλεις όλα! Λάμψη, κομψότητα, ρομαντισμό, γραμμή που αναδεικνύει τη σιλουέτα, πολύτιμες λεπτομέρειες που κλέβουν τα βλέμματα κάτω από τα φώτα, αισθησιακές πινελιές και τολμηρά ανοίγματα.. και φυσικά ένα καταξιωμένο brand που σου υπόσχεται μοναδικό σχεδιασμό και αξεπέραστη ποιότητα υλικών.Ο Justin Alexander μέσα από τα δύο bridal brands Sincerity και Lillian West που συνεχίζουν να αγαπούν γυναίκες από όλο τον κόσμο, αφήνοντας το δικό τους ξεχωριστό σημάδι στη νυφική μόδα, σου συστήνει δυο ακόμα ακαταμάχητες συλλογές για να βρεις ανάμεσα τους το δικό σου αξεπέραστο ιδιαίτερο νυφικό φόρεμα!

Η συλλογή του brand Sincerity σε μυεί με αριστουργηματικό τρόπο στον κόσμο της bridal couture μετατρέποντας κάθε bride to be σε μια αιθέρια παρουσία.Πολυτελείς υφές, διαφάνειες, κομψός σχεδιασμός, μοντέρνα εκλεκτά υφάσματα και διαχρονική θηλυκότητα που πηγάζει από κάθε κομμάτι, είναι αδύνατο να μην μεταμορφωθείς στην πριγκίπισσα του δικού σου παραμυθιού.

Αν ωστόσο ονειρεύεσαι έναν Boho wedding με πιο απλές χίπικες γραμμές, κεντητές πινελιές και ρομαντικό gipsy χαρακτήρα, η συλλογή Lillian West κρύβει σίγουρα το δικό σου αγαπημένο! Τολμηρές δαντέλες, dramatic μανίκια και πελώριες φούστες σε a line κοψίματα που κολακεύουν το σώμα, κεντητές λεπτομέρειες και περίτεχνα κορσέ, αποτελούν ένα ένα μοναδικά έργα τέχνης για τη σύγχρονη νύφη που αναζητά την άνεση, την κομψότητα, τη διαφορετικότητα, αλλά και την ανάδειξη της δίκης της μοναδικής προσωπικότητας.

 

SINCERITY


sincerity24parouss01

sincerity24parouss02

sincerity24parouss0203

sincerity24parouss04

sincerity24parouss05

 

  

LILLIAN WEST   

 

lillianwest24parous01

lillianwest24parous02

lillianwest24parous03

lillianwest24parous04

lillianwest24parous05

 

 

 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ SINCERITY & LILLIAN WEST

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /