Jennifer’s: Διαχρονική κομψότητα και περίτεχνος σχεδιασμός χαρίζουν την τέλεια bridal εμφάνιση!

Η εκλεπτυσμένη αισθητική και η λάμψη, καθώς και τα πιο κλασικά στοιχεία με τα ρετρό χαρακτηριστικά, αναμειγνύονται με τα ιδιαίτερα και σύγχρονα πατρόν.

 

Aν ήρθε η στιγμή που πάντα περίμενες, αν φτάνει η μέρα που πάντα ονειρευόσουν, να βρεις το ιδανικό bridal dress που θα σε κάνει να λάμψεις στα σκαλιά της εκκλησίας τότε είναι η στιγμή να σου συστήσουμε καλύτερα τον οίκο νυφικών Jennifer’s. Με μεγάλη πορεία και εμπειρία στο χώρο του νυφικού ενδύματος, εδώ θα βρεις περίτεχνα κομμάτια φτιαγμένα με ιδιαίτερη προσήλωση και αγάπη για κάθε νύφη, τα γούστα της και την ξεχωριστή προσωπικότητά της. Fashion κομψοτεχνήματα με βάση τις διεθνείς τάσεις της μόδας αλλά και custom made pieces που φτιάχνονται στα μέτρα της κάθε bride to be.

Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στη νέα κολεξιόν θα διαπιστώσεις κι εσύ πως πρόκειται για haute couture νυφικά που κλέβουν τις εντυπώσεις, δεν μοιάζουν με τα υπόλοιπα καθώς ξεχωρίζουν χάρη στο λεπτομερή και πρωτότυπο σχεδιασμό, τα πολυτελή υλικά και τις μοναδικές γραμμές που αγκαλιάζουν το σώμα. Δημιουργίες αέρινες, και glamorous με εντυπωσιακές γραμμές σε υφάσματα, όπως μετάξι και μουσελίνα. Με βαθιά τολμηρά ντεκολτέ και αισθησιακές ακάλυπτες πλάτες. Η εκλεπτυσμένη αισθητική και η λάμψη, καθώς και τα πιο κλασικά στοιχεία με τα ρετρό χαρακτηριστικά, αναμειγνύονται με τα ιδιαίτερα και σύγχρονα πατρόν. Στα highlights της συλλογής οι ρομαντικές και boho δημιουργίες όπως και πιο μοντέρνες επιλογές, οι minimal παντελόνες και τα mini φορέματα, iconic εμφανίσεις για τη δυναμική νύφη του σήμερα που ξέρει τι θέλει και πως να δείχνει υπέροχη.


jen 02

jen 01

jen 03

jen 16

jen 10

jen 17

jen 08

jen 15

jen 18

jen 14

JEN 13

 

ΔΕΙΤΕ ΠEΡΙΣΣΟΤΕΡΑ H ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ JENNIFER'S  

 

 

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /