Ύμνος στο πάθος και τον ρομαντισμό η νέα collection νυφικών του Justin Alexander για Φθινόπωρο και Χειμώνα 2024!

Mε τη νέα συλλογή νυφικών για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2024, La Dolce Vita, ο διάσημος οίκος νυφικών κάνει και πάλι το θαύμα του με μία συλλογή εμπνευσμένη από τον έρωτα, την αγάπη, τα χρώματα και τις αισθήσεις που ξυπνάει κάθε γωνιά της Ιταλίας.

 

Mε τη νέα συλλογή νυφικών για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2024, La Dolce Vita, ο διάσημος οίκος νυφικών Justin Alexander κάνει και πάλι το θαύμα του για τις νύφες που ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά το πέρασμα του καλοκαιριού! Με τον ιδιαίτερα μοναδικό τρόπο του που συνδυάζει ποιότητα, λάμψη και μοναδικά σχέδια μυεί κάθε bride to be σε έναν luxurious fashion κόσμο με νυφικά εμπνευσμένα από τον έρωτα, την αγάπη, τα χρώματα και τις αισθήσεις που ξυπνάει κάθε γωνιά της Ιταλίας.

Κομμάτια της συλλογής αναδεικνύουν σαγηνευτικές εμφανίσεις για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας διακοσμημένες με πολύτιμες λεπτομέρειες, κλέβοντας τη παράσταση με τις μοναδικές γραμμές που αγκαλιάζουν το σώμα χάρη στα πολυτελή υφάσματα mikado, charmeuse και κρεπ. Ο πρωτοποριακός σύγχρονος σχεδιασμός των νυφικών σμιλεύει τη σιλουέτα, απογειώνοντας τα δυνατά σημεία στο σώμα κάθε γυναίκας.

 

JA FW PANORAMIC PHOTO OPENER 88388 Infinity JAB FW24 LB KI X 1920x1080 Horizontal Web

ja fw 24 INDIGO 0188381 FB Indigo Justin Alexander

Η συλλογή περιλαμβάνει περίτεχνα σχέδια με έμφαση στη στενή μέση και τα διακριτικά τολμηρά σκισίματα. Επίσης τη συλλογή «La dolce Vita» ολοκληρώνουν κομψά ντραπέ με θηλυκή λαιμόκοψη και αιθέριες φούστες, κομψά κοψίματα που τονίζουν τους ώμους, τα χέρια και τον θώρακα καθώς και αποσπώμενους φιόγκους για τις ρομαντικές αλλά και αισθησιακές νύφες της νέας σεζόν! Βρείτε ακόμα bridal φορέματα με τολμηρές πλάτες καθώς και αριστουργήματα γεμάτα λάμψη, κεντημένα στο χέρι με αστραφτερές χάντρες που δημιουργούν μια παραμυθένια εμφάνιση σε κάθε σας βήμα! Οι πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας γίνονται ομορφότερες με την υπογραφή ενός καταξιωμένου worldwide brand που απογειώνει με τον πιο ακαταμάχητο τρόπο κάθε νυφική παρουσία!

 JA FW 24 INDIGO 0288381 FC Indigo Justin Alexander KI

JA FW FRONT INFINITY

JA FW 24 INFINITY BACK 88388 FB Infinity Justin Alexander 2

JA FW ISLEY FRONT 88393 FF Isley Justin Alexander KI

JA FW ISLEY BACK 88393 FB Isley Justin Alexander KI

JA FW ITALIA FRONT 88401 FF Italia Justin Alexander KI

JA FW ITALIA BACK 88401 FB Italia Justin Alexander

 

Δείτε περισσότερα και επικοινωνήστε με JUSTIN ALEXANDER  ΕΔΏ

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /