Alta Moda by Demetrios: Αιθέρια Stylish νυφικά υψηλής αισθητικής, το αποκορύφωμα κάθε bridal εμφάνισης!

Στην συλλογή Alta Moda η υψηλή αισθητική συναντά την υψηλή τεχνογνωσία ώστε να βρεις όλα όσα ψάχνεις σε ένα ξεχωριστό νυφικό φόρεμα που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

 

Αν είσαι bride-to- be που αναζητάς το νυφικό των ονείρων σου έχεις κάθε λόγο να είσαι χαρούμενη. Ο οίκος νυφικών Demetrios το brand που αγαπάει τη γυναικεία φύση και αναδεικνύει με κάθε τρόπο την προσωπικότητα και τη σιλουέτα κάθε νύφης παρουσιάζει αιθέριες μοναδικές δημιουργίες υψηλής ραπτικής για bridal παρουσίες που κόβουν την ανάσα.

Στην συλλογή Alta Moda η υψηλή αισθητική συναντά την υψηλή τεχνογνωσία ώστε να βρεις όλα όσα ψάχνεις σε ένα ξεχωριστό νυφικό φόρεμα που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Τα σχέδια καινοτόμα, πρωτότυπα και ιδιαίτερα, μακριά από τετριμμένες φόρμες. Τα υλικά ακαταμάχητα αρίστης ποιότητας που αγκαλιάζουν το γυναικεία σώμα απογειώνοντας κάθε καμπύλη και δυνατό του σημείο διακοσμημένα με πολυτελείς λεπτομέρειες όπως λαμπερά κρύσταλλα, μεταξωτά κρόσια ή φτερά μαραμπού.

Αναζήτησε το νυφικό των ονείρων σου ανάμεσα σε διαφορετικά πατρόν και μεταμορφώσου σε μια σύγχρονη sexy γοργόνα ή σε μια ρομαντική νεράιδα του παραμυθιού φλερτάροντας με τις τολμηρές διαφάνειες, τις αριστοκρατικές δαντέλες, τα αρχοντικά κεντήματα και τα floral μοτίφ.

Ο οίκος Demetrios που έχει κατακτήσει εδώ και χρόνια την καρδιά των κοριτσιών που ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας με την ποιότητα και τα ακαταμάχητα σχέδια για άλλη μια φορά πρωτοπορεί και αποδεικνύει πως η νύφη του σήμερα μπορεί να απολαύσει τη γοητεία της υψηλής μόδας την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της!

 

dem 14 alt 1000

dem 13 alt 1000

dem 15 alt 1000

alta first

dem 03 alt 800

dem 04 alt 800

dem 05 alt 1000

dem 07 alt 800

dem 06 alt 800

dem 07b alt 800

dem 09 alt 800

dem 10 alt 800

dem 16 alt 800

dem 17 alt 800

dem 18 alt 800

dem 19 alt 800

dem 20 alt 800

dem 21 alt 1000

 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΌ ALTA MODA Collectio by DEMETRIOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /