Ετοιμαστείτε για την πιο old Hollywood glamorous είσοδο στον γάμο σας με τον στόλο της Phaeton Wedding Cars

Οι λεπτομέρειες κάνουν πάντα τη διαφορά και το πώς θα φτάσετε στην εκκλησία ή στο δημαρχείο για τον γάμο των ονείρων σας είναι μία από αυτές. 

Οι λεπτομέρειες κάνουν πάντα τη διαφορά και το πώς θα φτάσετε στην εκκλησία ή στο δημαρχείο για τον γάμο των ονείρων σας είναι μία από αυτές. Η μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στα μάτια των αγαπημένων σας προσκεκλημένων. 

 

Φανταστείτε λοιπόν το όχημα που θα σας μεταφέρει στον προορισμό για να ξεκινήσει το ταξίδι της κοινής ζωής με το άλλο σας μισό να είναι ένα κλασικό αυτοκίνητο retro αισθητικής με όλο το glam της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ: μία Chevrolet Camaro του 1972 ή μία Rolls Royce Silver Shadow II του 1979 ή ακόμα και μία Cadillac Town Saloon 355C του 1933, αυτή ακριβώς, η αυθεντική που οδηγούσε στo Σικάγο ο διαβόητος Al Capone. 

 

Κι αυτά είναι μόνο τρία από τα πολλά οχήματα που θα βρείτε στην Phaeton Wedding Cars. Η εταιρία ενοικίασης πολυτελών vintage αυτοκινήτων ιδρύθηκε στην αρχή της δεκαετίας του 2000, ταυτόχρονα με την ίδρυση και λειτουργία του Τεχνολογικού Μουσείου ΦΑΕΘΩΝ. Από τα συνολικά 102 εκθέματα του μουσείου, επέλεξε περίπου 30 με 40 -όλα σε άριστη λειτουργική κατάσταση- για να αποτελέσουν τον μεγάλο, ζηλευτό και ανεκτίμητης αξίας στόλο της, που προσφέρεται για μίσθωση σε όλη την Ελλάδα.

 

 

 

 Phaeton Wedding Cars

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ PHAETON WEDDING CARS ΕΔΩ 

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /