Νυφικά παπούτσια Savrani Creations: Τα bridal αριστουργήματα που μαγνητίζουν τα βλέμματα

Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική, τον καινοτόμο συνδυασμό, τα άριστα υλικά και την άνεση, η Savrani Creations κάνει πραγματικότητα το όνειρο κάθε γυναίκας που θέλει να ολοκληρώσει μια ονειρεμένη iconic bridal εμφάνιση.

Ακόμα κι αν βρήκατε το φόρεμα των ονείρων σας τώρα είναι η στιγμή να ανακαλύψετε και τα νυφικά παπούτσια που θα ολοκληρώσουν την bridal εμφάνισή σας. Sur mesure δημιουργίες, που θα λατρέψετε τόσο για τα σχέδια, την μοναδικότητά τους, τις girly λεπτομέρειες όσο και για την άνεση, γίνονται κρυφός πόθος σε όποια κατηγορία νύφης και αν ανήκετε!  Κάθε κομμάτι της ονειρεμένης συλλογής, είναι και το ακαταμάχητο μυστικό που απογειώνει και ολοκληρώνει το look σε κάθε bride to be για τη μεγάλη της ημέρα!

Η ανάγκη της ηθοποιού Κατερίνας Σαβράνη για δημιουργία καθώς και η θέληση να αξιοποιήσει τις σπουδές της στο σχέδιο και τη γλυπτική, την οδήγησαν με μεγάλη επιτυχία στην κατασκευή χειροποίητων νυφικών παπουτσιών και αξεσουάρ με την επωνυμία “Savrani Creations”. Η ίδια λατρεύει τα χρώματα και τα πολυτελή υλικά, ενώ όταν σχεδιάζει αφήνει το ταλέντο και το μεράκι της ελεύθερο, για να δημιουργήσει παπούτσια αριστουργήματα που θέλεις τόσο να τα φοράς αλλά και να τα χαζεύεις! Αφιερωμένα στις νύφες του σήμερα, που αναζητούν την κομψότητα, την άνεση και τη λάμψη σε κάθε τους βήμα.

Με δεκαετή πλέον παρουσία στο χώρο, όπου πρωτότυπα custom made κομμάτια, αλλά και λαμπερές collection οδηγούν με αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα κάθε νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας, η Κατερίνα Σαβράνη ανήκει ανάμεσα στις top σχεδιάστριες της γενιάς της.

Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική, τον καινοτόμο σχεδιασμό και την απόλυτη άνεση, κάνει πραγματικότητα το όνειρο κάθε γυναίκας που θέλει να αποκτήσει μια ονειρεμένη iconic bridal εμφάνιση.

 

savrani24parou02 

savrani24parou03t

savrani24parou05

savrani24parou01

 savrani24parou06

savrani24parou07

 savrani24parou09tt

savrani24parou10

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ SAVRANI CREATIONS ΕΔΩ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /