Στην Elias by Giannis Flower Designer ο γαμήλιος ανθοστολισμός είναι έργο τέχνης και η επιτομή του σύγχρονου floral design

Η τεχνική του  Elias by Giannis Flower Designer χαρακτηρίζεται από ένα συνδυασμό των παραδοσιακών αξιών με τις εκάστοτε τάσεις μόδας της εποχής, με το αποτέλεσμα να συνάδει πάντα με το γούστο και τις επιθυμίες των νεόνυμφων.

 

 

Ήταν το 1991, όταν οι καταξιωμένοι της ανθοδετικής, Ηλίας και Ελισάβετ Κωνσταντακοπούλου, που υπήρξαν συνεργάτες διακεκριμένων σχεδιαστών μόδας, με το ταλέντο τους στην τέχνη τους να εντυπωσιάζει στα ντεφιλέ των Μιχάλη Πολατώφ, Μάκη Τσέλιου, Ρήγα και Μιχάλη Ασλάνη, άνοιξαν το δικό τους ανθοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας.

Τρεις δεκαετίες μετά, το ανθοπωλείο τους όχι μόνο συνεχίζει να υφίσταται, αλλά έχει εξελιχθεί σήμερα σε μία σύγχρονη εταιρεία οργάνωσης γάμων και εκδηλώσεων όσον αφορά τον χώρο των λουλουδιών και του ανθοστολισμού, την Elias by Giannis Flower Designer  στου Ζωγράφου.

Την επιχείρηση τρέχει πλέον ο γιος της οικογένειας, ο Ιωάννης Κωνσταντακόπουλος. Αφού εκπαιδεύτηκε στην Ολλανδία, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και με τις γνώσεις, το μεράκι, τη φαντασία και τον επαγγελματισμό του δημιουργεί ανθισμένα έργα τέχνης για τους πιο παραμυθένιους γάμους κάθε σύγχρονου ζευγαριού. Καθόλου τυχαία δεν έχει συνάψει αποκλειστικές συνεργασίες υψηλών προδιαγραφών, όπως εκείνη με το ξενοδοχείο Grande Bretagne.

Η τεχνική του χαρακτηρίζεται από ένα συνδυασμό των παραδοσιακών αξιών με τις εκάστοτε τάσεις μόδας της εποχής, με το αποτέλεσμα να συνάδει πάντα με το γούστο και τις επιθυμίες των νεόνυμφων. Πρωταρχικός σκοπός του άλλωστε είναι η άριστη εξυπηρέτηση: να κάνει πραγματικότητα ό,τι ονειρεύονται εκείνοι με τον πιο ευφάνταστο τρόπο, καταφέρνοντας σχεδόν πάντα να ξεπερνά τις προσδοκίες τους.

 

 

 

 

 

Elias by Giannis Flower Designer

 

 

Elias by Giannis Flower Designer

 

 

Elias by Giannis Flower Designer

 

 

 

 

Elias by Giannis Flower Designer

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ELIAS BY GIANNIS FLOWER DESIGNER ΕΔΩ

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /