Η Woman in White σε 3 βήματα για έναν τέλειο γάμο!

Μια wedding planner που ξέρει να ακoύει ώστε να σχεδιάζει τον γάμο που ταιριάζει στην προσωπικότητά και budget κάθε ζευγαριού!


woman in white personal photo olympia tambaki

 

Η Ολυμπία Ταμπάκη είναι η wedding planner της Woman in White, μιας ‘’Τράπεζας ιδεών και λύσεων’’ όπως αγαπά να λέει η ίδια! Εκείνη και η ομάδα της αναλαμβάνουν γάμους και βαπτίσεις σε όλη την Ελλάδα, καθώς και destination weddings. Έχουν επίσης εξειδίκευση στα θεματικά events, εμπνευσμένα από παραμύθια, μυθιστορήματα αλλά και κινηματογραφικές ταινίες!

Step 01
Μετά από 20 χρόνια εμπειρίας αυτό που εκείνη μπορεί να πει με σιγουριά είναι πως βοηθά τα ζευγάρια να επιλέξουν το είδος του γάμου που τους αντιπροσωπεύει, από το πρώτο κιόλας ραντεβού.

Step 02

Το επόμενο βήμα είναι να συμβουλεύσει το ζευγάρι πώς να διαχειριστεί αποτελεσματικά το budget του, συγκεντρώνοντας προτάσεις και προσφορές από τους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες γάμου, ώστε να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα του συνολικού κόστους.

Step 03 - Woman in White in action!

Η ομάδα της κι εκείνη προσωπικά, βρίσκονται δίπλα στο ζευγάρι σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου. Βάζουν προτεραιότητες στο πότε πρέπει να γίνει το κάθε βήμα, δημιουργώντας έτσι σταδιακά το κάδρο του γάμου τους όπως ακριβώς εκείνοι το έχουν ονειρευτεί!

Don’t worry! Be happy!

Την ημέρα του γάμου εκείνη επιβλέπει όλες τις λεπτομέρειες. Διαχειρίζεται το χρονοδιάγραμμα καθώς και τον συντονισμό όλων, ώστε να κυλήσουν τα πάντα ομαλά και on time! Επιπλέον, στόχος της ομάδας είναι να λύνουν διακριτικά όλα εκείνα τα μικρά ή μεγάλα ‘’απροσδόκητα’’ ζητήματα που μπορεί να προκύψουν, χωρίς να προβληματίζεται το ίδιο το ζευγάρι και να απολαύσει κάθε στιγμή! Αυτό άλλωστε είναι και το moto τους.‘ ’We plan it. You just live it’’.

 

WW.GR 01WIW

WW.GR 02WIW

WW.GR 03WIW

WW.GR 04WIW

WW.GR 05WIW

 

  ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ KAI EΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ WOMAN IN WHITE 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /