Flowery: Το boutique ανθοπωλείο της Σαντορίνης που μεταμορφώνει κάθε event σε παραμύθι!

Στο Εμπορείο της Σαντορίνης, το Flowery δημιουργεί μικρά ανθισμένα αριστουργήματα για τον γάμο των ονείρων σας, προάγοντας τον ανθοστολισμό σε τέχνη.

 

Ποιος δε λατρεύει τα λουλούδια; Τα χρώματα την ευαίσθητη και ευάλωτη φύση τους τα εκλεπτυσμένα τους αρώματα, τις ντελικάτες συνθέσεις που προσφέρουν, την αύρα που δημιουργούν γύρω τους την ρομαντική ατμόσφαιρα που χαρίζουν σε κάθε ξεχωριστό γεγονός της ζωής μας.
Στην Σαντορίνη τον απόλυτο wedding προορισμό υπάρχει ένα μέρος που θα μπορούσε κανείς εύκολα να αποκαλέσει Μέκκα των ανθέων και των υπέροχων ανθοστολισμών.

Στο χωριό Εμπορείο, το Flowery δημιουργεί μικρά ανθισμένα αριστουργήματα για τον γάμο των ονείρων σας, προάγοντας τον ανθοστολισμό σε τέχνη. Ακαταμάχητα νυφικά μπουκέτα μοναδικής αισθητικής φτιαγμένα από τις καλύτερες πρώτες ύλες, που συντροφεύουν τη νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας.

Επιβλητικές μοσχοβολιστές αψίδες με ολόφρεσκα λουλούδια εποχής, εντυπωσιακές προτάσεις σε μια πληθώρα επιλογών σπάνιων αλλά και πιο trivial, classic και αγαπημένων χαρίζουν στον γάμο σας μια πολυτελή floral εμφάνιση που μαγεύει και δημιουργούν τα πιο παραμυθένια σκηνικά για τα πιο αξέχαστα bridal φωτογραφικά καρέ!

Στο Flowery θα δημιουργήσετε τις δικές σας custom made επιλογές ανάλογα τα γούστα και τις απαιτήσεις σας πάντα σε συνεργασία με την έμπειρη ομάδα του που σας υπόσχεται ένα αποτέλεσμα που ξεπερνά ακόμα και τις πιο τολμηρές σας απαιτήσεις. Επιλογές τόσο για την εκκλησία, τη δεξίωση αλλά και το πάρτυ της ζωής σας.

Ο μαγικός κόσμος των λουλουδιών σας περιμένει στο Flowery, ένα ονειρικό spot που μεταμορφώνει κάθε event σε παραμύθι!

 

flowery 01F

flowery 06f

flowery 02F

flowery 03Fjpg

flowery 04F

flowery 05F

 

 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ FLOWERY ΕΔΩ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /