Bridal Garden

Kαρτάλη 85
ΒΟΛΟΣ
24213 08312

Η Bridal Garden φτιάχνει το πιο εντυπωσιακό γαμήλιο σκηνικό για την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωή σας

Για κάθε ξεχωριστή στιγμή, κάθε ξεχωριστό συναίσθημα, κάθε ξεχωριστή εμπειρία απαιτείται πρώτα και πάνω απ’ όλα, ξεχωριστή φροντίδα ώστε αυτό που θα συμβεί να είναι πράγματι κάτι το μοναδικό, που θα θέλετε να το κρατήσετε ανεξίτηλο στον χρόνο σαν ανάμνηση.

Αυτή την ξεχωριστή φροντίδα και μεταχείριση προσφέρει στους πελάτες της η Bridal Garden, που εδρεύει στον Βόλο, αλλά εξυπηρετεί επίσης στο Πήλιο και στα νησιά των Σποράδων. Πρόκειται για μία εταιρεία διοργάνωσης γάμων, βαπτίσεων και λοιπών εκδηλώσεων, που ειδικεύεται στον ανθοστολισμό και στη διακόσμηση, ώστε να φτιάξετε μαζί το σκηνικό που θα αποτελέσει την αρχή για το προσωπικό σας παραμύθι, τον γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σας.

Εκτός από τον στολισμό της εκκλησίας και της δεξίωσης με μυρωδάτα λουλούδια, κεριά, σατέν κορδέλες, αέρινα τούλια, ακριβές οργάντζες και περίτεχνες δαντέλες που γίνονται στα χέρια της έμπειρης ομάδας της μικρά έργα τέχνης, η Bridal Garden αναλαμβάνει τα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες, τις λαμπάδες, τα στέφανα, τη γαμήλια τούρτα, το candy bar για τους μικρούς φίλους, τη φωτογράφιση, ακόμα και την ενοικίαση αυτοκινήτου. Ό,τι χρειάζεται για να οργανώσει με φροντίδα τον γάμο σας ή τη βάπτιση από το Α έως το Ω.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /