Βάπτιση σε έναν ολάνθιστο κήπο σε αποχρώσεις του κίτρινου και μπλε από την Paris Flowers

Ο μικρός Γιώργος βαπτίστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Δύναμης με την οικογένειά του να γιορτάζει την ευτυχία τους στον Πύργο Πετρέζα.

 

Τα χρώματα έχουν τη δύναμη όχι μόνο να προκαλέσουν συναισθηματικές αντιδράσεις, αλλά και να επηρεάσουν σε σημαντικό βαθμό τη διάθεση και την ευεξία μας. Πόσω μάλλον εκείνες των παιδιών, που αρκεί να δουν κάτι σε έντονο χρώμα για να τους κεντρίσει απευθείας το ενδιαφέρον. Κάπως έτσι, οι γονείς του μικρού Γιώργου οραματίστηκαν τη βάπτιση του: φωτεινή, ζωηρή, χρωματιστή. Και το ανθοπωλείο Paris Flowers την έκανε πράξη.

Τόσο στον Ιερό Ναό Αγίας Δύναμης στα Σπάτα, όσο και στον πολυτελή και κομψό χώρο του Πύργου Πετρέζα, δημιούργησε ένα σκηνικό που θύμιζε ολάνθιστο κήπο στις αποχρώσεις του μπλε και του κίτρινου, που θα είναι πάντα συνυφασμένες με την θετική ενέργεια και την ηρεμία και με την ευτυχία και τη διασκέδαση, αντιστοίχως. Μπουκέτα από μπλε ορτανσίες, λεμόνια, ηλιοτρόπια και λευκούς λισίανθους μπήκαν σε επιδαπέδια βάζα, ενώ το candy bar και το art de la table της δεξίωσης κινήθηκαν επίσης στους ίδιους χρωματικούς τόνους - τα τραπεζομάντηλα που το μοτίβο τους ήταν το ίδιο με εκείνο των βάζων ήταν απλά υπέροχα.

Στο τέλος, όλοι οι καλεσμένοι πήραν από ένα λεμόνι μαζί με την λευκή-κίτρινη μπομπονιέρα για να θυμούνται πάντα το πρώτο μεγάλο πάρτι του μικρού Γιώργου.

 



PAJ 01

PAJ 02

PAJ 03

PAJ 04

PAJ 14

PAJ 05

PAJ 15

PAJ 06

PAJ 07

PAJ 08

PAJ 10F

PAJ 11

PAJ 09

PAJ 12

PAJ 13

 Planning &  Decoration, Florals: Paris Flowers

Venue: Pyrgos Petreza

 

 

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /