Nissaki Boutique Hotel

Platy Gialos - 84600 Mykono, Cyclades Islands Greece
+30 22890-27666

Nissaki Boutique Hotel Mykonos: Μία glamorous νησιώτικη όαση για να ξεκινήσετε ειδυλλιακά το ταξίδι της κοινής σας ζωής

 Πολλά μπορεί να έχετε φανταστεί για τον νησιώτικο γάμο των ονείρων σας, αλλά λίγα να πιστεύετε ότι μπορείτε να ζήσετε στ’ αλήθεια. Κι όμως, όταν υπάρχει επαγγελματισμός, συνέπεια, οργάνωση και φροντίδα για σωστή παροχή υπηρεσιών με επίκεντρο την άνεση, τη διακριτική πολυτέλεια και την ιδιωτικότητα, τότε όλα μπορούν να βγουν αληθινά.

Κάπως έτσι, σε ένα από τα πιο ξακουστά  ξενοδοχεία των Κυκλάδων, στο Nissaki Boutique Hotel στη Μύκονο θα ζήσετε τον λαμπερό island wedding που πάντα ονειρευόσασταν: από τη γαμήλια δεξίωση μέχρι το γαμήλιο ταξίδι.

Πάνω από την καταγάλανη παραλία της Ψαρούς, με θέα το μπλε του Αιγαίου, αυτό το υπέροχο 5άστερο ξενοδοχείο, που συνδυάζει την κλασική κομψότητα με το μοντέρνο design, πάντα σε αρμονική συνύπαρξη με το φυσικό μυκονιάτικο τοπίο, μετατρέπεται σε μία νησιώτικη όαση για να φιλοξενήσει το μεγάλο πάρτι της ζωής σας σε έναν ξεχωριστό χώρο εκεί που σκάει το κύμα.

Κι όταν η γιορτή τελειώσει και μείνετε μόνοι σας, οι ευρύχωρες σουίτες του, που προσφέρουν όλες τις ανέσεις και παροχές (εξωτερικό υδρομασάζ, ιδιωτική πισίνα) είναι έτοιμες να σας υποδεχτούν για να ζήσετε τις πιο συναρπαστικές σας εμπειρίες.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /