Στο You and Me Suites Santorini, o χρόνος σταματάει σε έναν γάμο βγαλμένο από όνειρο

Το απόλυτα ειδυλλιακό venue για να γιορτάσετε την αγάπη σας με φόντο το πιο διάσημο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο.

Τον κοιτάς, σε κοιτά, κρατιέστε χέρι-χέρι και ανταλλάσετε όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης τη στιγμή που ο κατακόκκινος ήλιος χάνεται στον αιγαιοπελαγίτικο ορίζοντα και η πιο εμβληματική καλντέρα στον κόσμο βάφεται με τα χρώματα της πορφύρας.

Τι πιο ρομαντικό σκηνικό για να ξεκινήσει το συναρπαστικότερο κεφάλαιο της κοινής ζωής σας από αυτό που προσφέρει η Σαντορίνη με το διάσημο ηλιοβασίλεμά της στα Φηρά. Εκεί, όπου σε κοντινή απόσταση στο Φηροστεφάνι βρίσκεται το απόλυτο wedding destination: το You and Me Suites.

Ένα συγκρότημα από τρεις σουίτες με ανεμπόδιστη θέα, που συνδυάζει το boho-chic style με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αισθητική. Παρέχει ιδιωτικότητα, χαλαρή πολυτέλεια και ξεχωριστές ανέσεις και εμπειρίες, που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά, όπως το πλωτό πρωινό ή δείπνο στην πισίνα ή το να περάσετε ένα prive movie night. Πάνω από όλα όμως, προσφέρει μια αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης για να απολαύσετε κυριολεκτικά και με όλες τις αισθήσεις σας ενεργοποιημένες το πιο παραμυθένιο γαμήλιο ταξίδι.

YAM 02 WW.GR

YAM 04 WWGR

YAM 05 D 293 8614

you and me ger L721632

you and me 02 L310052

    CONTACT YOU AND ME SUITES 

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /