Elias by Giannis Flower Designer

Μixalakkopoulou 208, Ζografou
115 27 ATHENS
+ 30 210 775 9314
Contact Elias by Giannis Flower Designer

Η Elias Flower Designer by Giannis περνάει την τέχνη του γαμήλιου ανθοστολισμού σε άλλο επίπεδο

Οι εμπνευσμένες δημιουργίες του Ιωάννη Κωνσταντακόπουλου είναι η επιτομή του σύγχρονου floral design και το όνειρο κάθε σύγχρονου ζευγαριού, που θέλει να ζήσει έναν παραμυθένιο γάμο.

Είναι άξιο θαυμασμού όταν μία επιχείρηση καταφέρνει να γίνει βιώσιμη, να διαγράφει κάθε χρόνο μία ολοένα και πιο σημαντική πορεία στον κλάδο της, αλλά κυρίως να εξελίσσεται, να αφουγκράζεται τις ανάγκες της εποχής και να προσαρμόζεται στις εκάστοτε τάσεις.
Μία τέτοια επιχείρηση είναι το Elias Flower Designer by Giannis, που ξεκίνησε ως ανθοπωλείο πριν από τρεις δεκαετίες στο κέντρο της Αθήνας για να είναι σήμερα, μία σύγχρονη εταιρεία οργάνωσης γάμων και εκδηλώσεων όσον αφορά τον χώρο των λουλουδιών και του ανθοστολισμού.
Το ανθοπωλείο ιδρύθηκε το 1991 από τους καταξιωμένους της ανθοδετικής, Ηλία και Ελισάβετ Κωνσταντακοπούλου, που υπήρξαν μάλιστα, συνεργάτες πολλών διακεκριμένων σχεδιαστών μόδας, με το ταλέντο τους στην ανθοδετική να λάμπει στα ντεφιλέ των Μιχάλη Πολατώφ, Μάκη Τσέλιου, Ρήγα και Μιχάλη Ασλάνη.

Βασικά συστατικά την επιτυχίας τους ήταν η άριστη εξυπηρέτηση, η αγάπη και η βαθιά γνώση για το αντικείμενο τους. Συστατικά που φρόντισαν να μεταλαμπαδεύσουν στον διάδοχο και συνεχιστή τους, Ιωάννη Κωνσταντακόπουλο. Αφού σπούδασε στην Ολλανδία, επέστρεψε, ανέλαβε και μεταμόρφωσε την ιστορική οικογενειακή επιχείρηση σε μια σύγχρονη εταιρεία, περνώντας την τέχνη του floral design σε άλλο, ανώτερο επίπεδο.

Δεν είναι τυχαίο ότι το Elias Flower Designer by Giannis έχει συνάψει αποκλειστικές συνεργασίες υψηλών προδιαγραφών, όπως αυτή με το ξενοδοχείο Grande Bretagne.
Το μυστικό της επιτυχίας του; Η πίστη στις πολύτιμες παραδοσιακές αξίες, η άριστη εξυπηρέτηση, η αξιοπιστία, ο σεβασμός για την τέχνη του σύγχρονου ανθοστολισμού, αλλά και το ταλέντο, η έμπνευση και η φαντασία που ζωντανεύουν μέσα από ανθισμένα έργα τέχνης.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /