Κτήμα Exotica: Όαση ομορφιάς και διαχρονικής κομψότητας για να γιορτάσετε τον έρωτα όπως σας αξιζει!

Ακολουθήστε την καρδιά σας στο πιο όμορφο ταξίδι. Απολαύστε την πιο ξεχωριστή εμπειρία ζωής μέσα σε έναν πολυχώρο αρμονίας και κομψότητας, στο Κτήμα Exotica στο Κορωπί.

Το Κτήμα Exotica θα σας χαρίσει πολύτιμες αναμνήσεις για την πιο ξεχωριστή σας στιγμή και θα σας μυήσει στον υπέροχο κόσμο της ζεστής φιλοξενίας. Η έμπειρή του ομάδα, ερχόμενη από τον χώρο των ανθοστολισμών γάμων και βαπτίσεων, ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά και δημιουργούν ένα wedding venue που θα αγκαλιάσει σύγχρονα και μοντέρνα events ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς.

Το Κτήμα Exotica μέσα σε μια ειδυλλιακή έκταση 10 στρεμμάτων και μοναδικής φυσικής ομορφιάς γίνεται το ιδανικό σκηνικό για glamorous γάμους που αναζητούν ποιότητα αλλά και άριστη εξυπηρέτηση με φιλικό πρόσημο και χαρακτήρα. Μια καταπράσινη όαση στο Κορωπί με τροπικά φυτά, τεράστιους κάκτους και επιβλητικούς φοίνικες που μαζί με την επιβλητική πέτρα και τα φυσικά υλικά συνθέτουν μια ατμόσφαιρα προσιτής πολυτέλειας.

Στον εξωτερικό του χώρο πρωταγωνιστεί το πετρόχτιστο εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου, όπου μπορείτε να τελέσετε το μυστήριο της επιλογής σας με γραφικότητα και ρομαντισμό, ενώ υπάρχει έξτρα ιδιωτικός χώρος για την ξεκούραση, το φρεσκάρισμα, ή την προετοιμασία του ζευγαριού.

Στα plus ο εσωτερικός χώρος δεξιώσεων, που θα φιλοξενήσει το κάλεσμα σας κάθε εποχή καθώς και η συνεργασία με επιλεγμένες εταιρείες catering και δικό του DJ. Αφήστε τον γάμο σας στα καλύτερα χέρια, ξεναγηθείτε στους χώρους του κτήματος και γνωρίστε από κοντά την πιο αξέχαστη bridal exotic-ή εμπειρία!

 

 

exotica 08f

exoticaparoucollage

louk 17 parteria f

 

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /