Monterno Catering: Απολαύστε μια ακαταμάχητη εμπειρία catering στα καλύτερα της!

Το Monterno Catering θα σας χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης γεμάτη αγάπη και μεράκι που θα εντυπωσιάσει τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας. 

Αν έχετε βρει όλα τα κομμάτια που συνθέτουν το παζλ του τέλειου γάμου τότε σίγουρα δε θα παραλείψετε το σωστό catering που θα κάνει αξέχαστο το κάλεσμά σας. Αν αναζητάτε μοντέρνες γαστρονομικές προτάσεις φτιαγμένες από τα καλύτερα υλικά και αριστοτεχνικά στησίματα τότε σας έχουμε τους κατάλληλους. Το Monterno Catering θα σας χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης γεμάτη αγάπη και μεράκι που θα εντυπωσιάσει τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας. Εδώ θα απολαύσετε την premium εξυπηρέτηση, ένα προσεγμένο art de la table ανεπανάληπτης αισθητικής και κομψότητας και φυσικά πολλαπλές ακαταμάχητες γαστρονομικές προκλήσεις.

Η πολυετής εμπειρία του Monterno Catering, μετράει 28 χρόνια πορείας και γνωρίζει καλά όσα χρειάζεται ένας γάμος υψηλών προδιαγραφών. Διαθέτοντας την απαιτούμενη προσήλωση, περίσσια όρεξη, έμφαση στη λεπτομέρεια και δεξιοτεχνικό σχεδιασμό, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ζευγαριών σε ολόκληρη την Κρήτη και όχι μόνο. Με γνώμονα πάντα την ανάδειξη της γνήσιας Κρητικής και της Ελληνικής μεσογειακής διατροφής, προσθέτοντας πινελιές από τις τρέχουσες τάσεις της εποχής, δημιουργεί για εσάς μοναδικές γεύσεις, χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα άριστης ποιότητας.

Σχεδιάστε customized μενού με βάση το είδος που προτιμάτε, όπως ένα εκλεπτυσμένο finger food style buffet, μια πιο comfort εμπειρία σε barbecue ύφος, είτε ένα επίσημο σερβιριστό με ατομικά πιάτα και κατακτήστε το ιδανικό κάλεσμα.

Συνδυάζοντας το παλιό με το νέο, το αγαπημένο με το καινοτόμο, το οικείο με το μοντέρνο, τις αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές με τις πιο hot updated τεχνικές, δημιουργείται ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Μια ωδή στο μεγαλείο της Μεσογειακής κουζίνας μέσα από ένα elegant στήσιμο γεμάτο πολυτέλεια και φινέτσα.

Στα σημαντικά plus που θα βρείτε στις παροχές του είναι φυσικά ο εξοπλισμός από elegant έπιπλα και tableware και φυσικά οι γλυκές παρουσίες με τις οποίες θα ξετρελάνετε τους αγαπημένους σας. Δοκιμάστε wedding cakes, cupcakes, καθώς και πολλά παραδοσιακά γλυκά της Κρήτης και εμπιστευθείτε την εξίσου δυνατή τους patisserie τροφοδοσία.

Τόσο ο έρωτας όσο και οι αξέχαστες στιγμές περνούν από το στομάχι. Γιαυτο όποια κι αν είναι τα γούστα σας στο Monterno Catering θα βρείτε επιλογές ακριβώς στα μέτρα σας για να δώσετε στον γάμο σας τη γεύση αλλά και τη γλύκα που του αξιζει!

 

 monternoparoucollll01

monternoparoucollll03

monternoparoucollll02

monternoparoucolll03

monternoparoucolll04

monternoparoucollll04

monternoparoucolll02

monternoparoucolll05

monternoparoucollll06

 

 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /