Dana & Dan: Γάμος στην πανέμορφη Σκόπελο όπου το ζευγάρι έζησε το δικό του Mamma Mia

Το ζευγάρι εμπνεύστηκε από το θρυλικό κινηματογραφικό μιούζικαλ και παντρεύτηκε σε ένα σκηνικό ντυμένο στις αποχρώσεις του λευκού, του πράσινου και του μπλε.

 

Ήταν το 2008 όταν το Mamma Mia! με τη Meryl Streep έκανε πρεμιέρα στα σινεμά και έβαλε στο παγκόσμιο spotlight τη Σκόπελο με την παραδεισένια ομορφιά της. Εκεί, όπου το πράσινο των πεύκων και των πυκνών δασών σμίγει με το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, φτιάχνοντας ένα σκηνικό μοναδικής φυσικής ομορφιάς, το οποίο η ταινία αποτύπωσε με υπέροχο τρόπο. Ήταν αυτός ακριβώς που ενέπνευσε την Dana και τον Dan για τον δικό τους γάμο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο νησί των Σποράδων και επέλεξε την δημοφιλέστερης εκκλησία του νησιού του για να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με φόντο το μπλε του Αιγαίου. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου γνωστή ως Παναγίτσα του Πύργου, που βρίσκεται στο δεξί άκρο του παλιού λιμανιού της Σκοπέλου. Τόσο με την διακόσμηση, όσο και με τον ανθοστολισμό που επέλεξε, η εταιρεία Bridal Garden δημιούργησε ένα πανέμορφο island σκηνικό. Η καθαρότητα του λευκού κρατούσε πρωταγωνιστικό ρόλο με το πράσινο από τα φυλλώματα της ελιάς, του ευκαλύπτου και του λυσίανθου να σπάνε με τον πιο γήινο και διακριτικό τρόπο τη μονοχρωμία και να δένουν αρμονικά με τα κηροπήγια από κασσίτερο και τα βότσαλα. Η διακόσμηση της δεξίωσης στην ταβέρνα Λιμνονάρι κινήθηκε στο ίδιο στυλ, με τα παραδοσιακά τραπέζια να ντύνονται στα λευκά και να στολίζονται με μπουκέτα με τριαντάφυλλα, λυσίανθου και ευκαλύπτου στα βάζα.

Από τις πιο αξέχαστες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η Dana συνοδεία παραδοσιακών οργάνων έφτασε στην εκκλησία μέσα από τα σοκάκια του νησιού, αλλά και όταν οι δυο τους μαζί με τους πιο αγαπημένους τους ανθρώπους γιόρτασαν υπό τους ήχους του μπουζουκιού και των εμβληματικών μελωδιών του Σταύρου Ξαρχάκου και του Μίκη Θεοδωράκη.

bgs 01

bgs 02 welome sign

BGS 04B BON BON TABLE

bgs 10 bon bons

BGS COLLAGE 01

BGS COLLAGE 02

bg car en face close up

bgs 41 couple in car

bgs 18 church entry light

bgs 19 olive tree single

bgs 25 stefana in skalotripo

bgs 17 church lambades

bgs lambada leptomeria

bgs 21 stefana evagelio

bgs 22 bridal bouquet ceremony

bgs 23 bridesmaids ceremony

bgs 24 couple exiting

bg couple close up

bgs 20 children steps

bgs 03 tav entrance

bgs 27 seating

bgs 28 main pavillion

bgs 29 candlesticks

bgs 30 vazakia leptomeria

bgs 31 bouquet mini on table

bgs 39 single table

bgs 32 centerpiece table

bgs 38 tables

bgs 43 welcome

BGS COLLAGE BEZEDES AND ROCKSBGS COLLAGE SWEETS COMBO 02

bgs 34 fanarakia

bgs 35 couple embracing

bgs 36 cake cutting

bgs 37 cake embracing fairy lights

bgs 40 couple with bouquet

 

Στολισμός & Λουλούδια: Bridal Garden
Eκκλησία: Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου(Παναγίτσα του Πύργου)
Δεξίωση: Λιμανάρι

 

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /