Cycladic Events

Naxos Island 84300, Greece
+30 695 599 7985

Cycladic Events: Πυξίδα μας τα όνειρά σας.

«Είμαι η Ιωάννα.

Έχοντας σαν έμφυτη αγάπη και την επιθυμία για οργάνωση από τα εφηβικά μου χρόνια σπούδασα και απέκτησα πολυετή εμπειρία στον χώρο του management. Όμως, στην συνέχεια αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό που αγαπώ τόσο πολύ: τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Έτσι, το 2019 ίδρυσα την Cycladic Events στο πανέμορφο νησί της Νάξου. Μία εταιρεία με διεθνή πελατεία, σχεδιασμένη βάσει της τεχνογνωσίας και του προσωπικού στυλ, που φροντίζει τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Στην Cycladic Events στόχος μας και πρόκληση είναι να σχεδιάσουμε ένα event μοναδικό και προσεγμένο για την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας.

Η έμπειρη ομάδα μας στην Cycladic Events σε συνεργασία με τους πολύτιμους επαγγελματίες συνεργάτες μας, εστιάζει στον κάθε πελάτη και τη μοναδικότητά του. Βασική μας αρχή και επιθυμία είναι να δώσουμε χαρακτήρα, κομψότητα και υψηλή αισθητική σε κάθε γάμο. Αφού κατανοήσουμε πλήρως το δικό σας όραμα για τον γάμο σας, θα σχεδιάσουμε ένα δωρεάν πρώτο πλάνο με έναν αρχικό προϋπολογισμό και την αξία των υπηρεσιών μας. Μαζί και με πυξίδα το όνειρό σας, θα δημιουργήσουμε από κοινού μία γιορτή που θα είναι η καλύτερη έκφραση των επιθυμιών σας. Ένα ταξίδι με δημιουργικότητα και φαντασία και τελικό προορισμό το πιο λαμπερό σας χαμόγελο»

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /