Κτήμα Λιάκος: Η καταπράσινη ονειρική όαση χαράς και πολυτέλειας, που φιλοξενεί την πιο όμορφη γιορτή σας!

Ετοιμαστείτε να ζήσετε την πιο αξέχαστη ρομαντική εμπειρία σε μια καταπράσινη όαση και κάτω από ένα πέπλο χιλιάδων αστεριών! Ο γάμος σας, η δική σας ιδιαίτερη γιορτή αγάπης γίνεται πραγματικότητα μέσα σε ένα υπέροχο σκηνικό γεμάτο πράσινο και πινελιές υψηλής glamorous αισθητικής.

Μέσα στην ομορφιά και την αρμονία του φυσικού του τοπίου, το Κτήμα Λιάκος με τους αμπελώνες τα κυπαρίσσια και τις ελιές, τα πετρόκτιστα γραφικά του κτίσματα, τα γοητευτικά μονοπάτια και το ειδυλλιακό εκκλησάκι, σας υπόσχεται ένα αξέχαστο event. Οι υψηλών προδιαγραφών παροχές σφραγίζουν έναν μοναδικό γάμο αλλά και κάθε σημαντική εκδήλωση της ζωής σας με συνέπεια, σεβασμό και επαγγελματισμό ακολουθώντας πιστά τα πιο όμορφα όνειρά σας.

Η έμπειρη ομάδα του κτήματος θα φροντίσουν τις πιο ανεκτίμητες στιγμές για εσάς και τους καλεσμένους σας όπου πρωταγωνιστούν η ζεστή φιλοξενία της αλλά και οι εκλεπτυσμένες γεύσεις που θα βρείτε μέσα από τη συνεργασία με τα πιο καταξιωμένα catering.Επιλέξτε τη διακόσμηση που προτιμάτε και αφήστε τους ειδικούς να χαρίσουν σάρκα και οστά σε κάθε λεπτομέρεια κάνοντας το δρόμο για τον τέλειο γάμο μια μοναδική πολύτιμη περιπέτεια.

Κομψότητα, πολυτέλεια αλλά και απόλυτη επαφή με το φυσικό περιβάλλον, το Κτήμα Λιάκος βάζει την υπογραφή του σε ό,τι τύπο γάμου ή event κι αν έχετε στο μυαλό σας, διατηρώντας παράλληλα τα στάνταρ σε ένα υψηλό επίπεδο και προσφέροντας ένα grande αποτέλεσμα που θα θυμάστε για πάντα.


LIAKOS 01 AMBELONES TABLE 1

LIAKOS 4 TABLES AND GREEN 04c

LIAKOS MIX 01 1

LIAKOS MIX 02

LIAKOS 03 POOL liakos0035 1


LIAKOS 02 CHURCH 1

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΕ ΤΟ KTIMA LIAKOS EΔΩ

 

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /